Tulum za pamćenje

Ovako nešto se ne viđa svaki dan – ljepotice koje oduzimaju dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je bilo druge noći ULTRA Europe festivala

Više od 40.000 posjetitelja iz više od 125 zemalja i jučer je uživalo na Poljudu u nastupu najvećih svjetskih imena elektronske glazbe povodom nezaboravnog ULTRA Europe festivala.

Pogledaj i ovo PR ZAVRŠENA GLAZBENA PRIČA Preko 15 tisuća ljubitelja glazbe posjetilo je ovo ljeto Martinsku kod Šibenika

Posjetitelji su mogli uživati u nastupu Sebastiana Ingrossa. Švedski DJ i producent bio je trećina zvjezdanog trija Swedish House Mafia, ističe se suradnjama s poznatim kolegama, a ljubitelji elektronske glazbe trenutno jednostavno obožavaju njegov hit We come, We rave, We love. Sve prisutne zabavljao je i francuski DJ David Guetta te Armin Van Buuren.

FOTO Poljud 'gorio' prvog dana Ultre - Evo kolika će biti zarada!

Laidback Luke, Nizozemac koji se proslavio već kao grafiter, bio je također jedan od izvođača druge večeri velikog festivala. Svoje umijeće pokazao je i DJ Snake, odnosno William Grigahcine, francuski DJ i producent hip hop i elektronske glazbe. Više od 40.000 posjetitelja uživalo je u mnogim glazbenim legendama pa će i ova noć ostati u pamćenju kao velika glazbena poslastica za sve ljubitelje elektronske glazbe, piše Dalmacija News.

Prema procjenama organizatora, festival Ultra Europe u prvoj je godini održavanja potaknuo više od 60 milijuna kuna dodatne turističke potrošnje u Splitsko-dalmatinskoj županiji te privukao interes više od 103.000 posjetitelja tijekom sva tri festivalska dana, i to iz 75 zemalja svijeta. Svi nestrpljivo iščekuju rezultate ovogodišnjeg festivala koji bi trebali biti preko 20 posto bolji od prošlogodišnjih.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Ivan Rakitić samo su neki od slavnih koji su uživali u elektronskim zvucima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene