Severina, Maja Šuput, Bajaga i Instruktori, Senidah, Halid i brojni drugi izvođači, popet će se na pozornicu Jarun Open-a i nakon više od godinu dana zapjevati svoje najveće hitove.

Galerija


Vrijeme je za koncerte i zabavu koja nam je svima nedostajala. Nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje, zagrebački Jarun postaje mjesto zabave. Točnije, Otok hrvatske mladeži na Jarunu, bit će pozornica na koju će se popeti mnoga poznata glazbena imena poput Severine, Maje Šuput, Mladena Grdovića, Bajage i Instruktora, Jale Brata i Bube Corelli-a, Saše Matića i brojnih drugih.

Vezani članci Severina - 3 Severina počastila fanove holivudskim prizorom i zapalila Instagram, pokazala i što voli raditi: "Tako se živi i uživa!" Senidah Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

25. lipnja rezerviran je za Jalu Brata i Bubu Corellija, 26. lipnja za Severinu i Mladena Grdovića, Maja Šuput i Saša Matić pjevaju 2. srpnja, a 3. srpnja se na pozornicu penju Relja i Senidah. Bajaga i Instruktori zabavljat će publiku 9. srpnja, dok 10. srpnja na pozornicu stižu Halid Bešlić i Željko Bebek.

Broj ulaznica je ograničen i sve će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, što znači samo jedno – požurite po svoje ulaznice, kako biste zajedno s društvom uživali u najdražim pjesmama omiljenih izvođača. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava.

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''