Jedva čekamo

Kreće ludilo: Počelo je odbrojavanje do Samoborskog fašnika

Samoborski fašnik (FOTO: PR) Samoborski fašnik (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Samoborski fašnik (FOTO: PR) Samoborski fašnik (FOTO: PR) +0 Samoborski fašnik (FOTO: PR) Galerija

Sraka, Sudec, Fiškal i Princ spremni su za preuzimanje vlasti, pridružite im se na još jednom Samoborskom fašniku i 11 dana nezaboravnih maskiranih zabava.

Ostalo je još 10 dana do najvećeg Fašnika u regiji, a u Samoboru nestrpljivo odbrojavaju dane do 192. Samoborskog fašnika koji će se održavati od 2. 2. do 13. 2. 2018. "Sve operi na Srakinoj rivijeri" slogan je ovogodišnjeg Fašnika, i ne, ne morate oprati grijehe, već oprati dozu ozbiljnosti, brige i stresa, donijeti pozitivnog "ludila", staviti najbolje maske i zablistati u još jednom bezvlađu slobodne Fašničke republike. A program će, kao i svih prethodnih godina, biti bogat, raznovrstan, raspjevan i rasplesan, baš onakav kakav i zaslužuje 192. izdanje Samoborskog fašnika, manifestacije koja već godinama, svakodnevnom sivilu usprkos, donosi puno životne boje i nestvarno dobre atmosfere.

Pogledaj i ovo showbuzz Maštoviti klinci Dječji vrtići poharali Fašničku republiku

Samoborski fašnik (FOTO: PR) Samoborski fašnik (FOTO: PR)

Glavna pozornica bit će rezervirana za glazbene zvijezde, pa nas tako očekuju koncert Crvene Jabuke, koja će 2. 2.2018. otvoriti 192. Samoborski fašnik, a na pozornicu će se još tijekom Fašnika penjati i grupa Vatra, klapa Intrade, Slavonske Lole i Tony Cetinski koji će svojim nastupom 13. 2. zatvoriti vrata slobodne Fašničke republike i obilježiti završetak 192. Samoborskog fašnika. Da Fašnik nisu samo nastupi velikih glazbenih zvijezda i da se briga vodi o svim generacijama, potvrđuju i mnogi drugi sadržaji, pa je tako ove godine za mlađe generacije organiziran Fašnik u Bunkeru gdje će također biti puno dobre glazbe, a nastupit će između ostalih: DJ Ogi & DJ Teo, Band Ljetno kino, DJ Odium, Band Acid Carrots & Band Drvored i Band Jeremiah's & Band M.O.R.T.

Zakinuti neće biti ni oni najmlađi koji će uživati na Trgu srakinih mališana gdje će se održavati predstave, a svoje točke izvoditi ulični zabavljači i performeri. Bit će tu i miniGOLFiranja, nastupi dječjih grupa i zborova, izbor najboljih dječjih maski i još niz sadržaja koji će u 11 dana oduševljavati najmlađe posjetitelje 192. Samoborskog fašnika. Fašnik kao i svih prethodnih godina donosi već tradicionalni SRAKOTRK koji se organizira u suradnji s orijentacijskim klubom Japetić, ponovo će se održati METLOBOJ, natjecanje u KRAFLINGU, a klizalište će biti bogatije i za PLESNJAK pod maskama koji će se održavati u kasnim poslijepodnevnim satima.

Samoborski fašnik (FOTO: PR) Samoborski fašnik (FOTO: PR)

Naravno, opet će dominirati maske, pa će se svim posjetiteljima predstavljati maskirane grupe srednjih škola, povorke vrtićke djece i osnovnih škola, neizbježna povorka mjesnih odbora, ali i mnogobrojne povorke gostujućih grupa iz svih dijelova Hrvatske i Slovenije. Birat će se i najbolje obiteljske maske, nastupat će i mnogi bendovi koji će zabavljati goste na Trgu Fašničkih velikana, bit će puno plesa, ali i smijeha uz nastupe Željka Pervana. Zato krenite s pripremama, ukrasite svoje maske, zaboravite na brige i ne propustite najbolju zabavu u regiji. Budite gosti Slobodne fašničke republike, prepustite se dobrim vibracijama i uživajte i vi na 192. Samoborskom fašniku.

Samoborski fašnik (FOTO: PR) Samoborski fašnik (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene