Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S približno 150 filmova u 16 programa i uzbudljivim programskim novitetima ZagrebDox u veljači započinje svoju drugu festivalsku dekadu


Jedanaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 22. veljače do 1. ožujka 2015. u zagrebačkom Cineplexxu Centar Kaptol.

Oscar 2015: Film 'Igra oponašanja' u kategoriji najboljih – priča o genijalnom matematičaru

Vezani članci Milan Bandić Bandić zastupnicima preporučio "Rat i mir", odbio odgovoriti onima koji ne razumiju investicije. Nabrojio i prioritete za idući mandat Cestovni prijevoznici prosvjeduju 150 kamiona paraliziralo promet u Zagrebu: "Vrijeme je da se glas prijevoznika čuje i da Vlada prihvati naše prijedloge"

Danas su program najavili direktor festivala Nenad Puhovski, producentica festivala Lucija Parać i Sanja Milinović, direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu, generalnom sponzoru festivala.

 

Predstavljeni su naslove iz međunarodne i regionalne konkurencije, te već dobro poznatih službenih programa (Biografski dox, Glazbeni globus, Happy Dox, Kontroverzni dox, Majstori doxa, Stanje stvari, Teen Dox, Factumentarci i ADU Dox) - najavio je i nove posebne programe, Triler dox, Blistok i ZagrebDoXXL.

Lucija Parać je među ostalim podsjetila da će i ove godine ZagrebDox u dnevnim terminima besplatno prikazivati sve filmove iz međunarodne i regionalne konkurencije, uz još poneko iznenađenje. ZagrebDox se održava uz potporu Grada Zagreba, Hrvatskog audiovizualnog centra i programa Kreativna Europa – potprograma MEDIA.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook