Bit će dobro

Počinje 10. izdanje Demofesta: Ovo su hrvatski bendovi koji se natječu za pobjedu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatski Demo bendovi koji su dobili priliku natjecati se na glavnoj, Basstion bini ovogodišnjeg Demofesta su: Bad Mashrooms, Disco Occulto, Harvo Jay, Ischariotzcky, Neće to na dobro, Pale Origins, Slow Motion Suicide, Tyger Lamb, Detroit Groove Gang, a bendovi koji će svirati na Beton bini su: MamurlooK, Polarity of Life i Kraya.

Demofest, najveći regionalni festival demo bendova i domaćih odličnih koncerata, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, samo što nije počeo! S obzirom na najavljeni program i sva popratna događanja, Demofest 2017 najavljuje da će biti 10 puta bučniji, 10 puta luđi i 10 puta bolji nego do sada!

Tome u prilog ide i činjenica da se ove godine za nastup na Demofestu prijavio čak 471 bend
od čega je žiri Demofesta odabrao 50 najboljih a čak 12 bendova dolazi iz Hrvatske
.
Ovogodišnji Demofest održava se ovaj tjedan, od 20. do 22. srpnja, na tvrđavi Kastel u Banjaluci, i pored natjecateljskog dijela za demo bendove, donosi koncerte poznatih domaćih i stranih izvođača poput Dubioze Kolektiv, Ede Maajke, Lačnog Franza, Freemasonsa, Rudimentala, Markyja Ramonea i mnogih drugih.

Dubioza Kolektiv je snimila i prigodan video povodom svog nastupa. Hrvatski Demo bendovi koji su dobili priliku natjecati se na glavnoj, Basstion bini ovogodišnjeg Demofesta su: Bad Mashrooms, Disco Occulto, Harvo Jay, Ischariotzcky, Neće to na dobro, Pale Origins, Slow Motion Suicide, Tyger Lamb, Detroit Groove Gang, a bendovi koji će svirati na Beton bini su: MamurlooK, Polarity of Life i Kraya.

Odabrani bendovi moći će pokazati ono najbolje od sebe i izboriti se za nastup u finalu i tako dobiti priliku završiti među najbolja tri. Međutim, svim bendovima najvažnija je sama mogućnost nastupa na velikoj bini pred velikom i raznolikom publikom, nova poznanstva i dobra zabava.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene