ne propustite

Počeo je 18. Međunarodni ulični festival Cest is d′ best

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danas počinje program 18. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d′ Besta koji će svoju punoljetnost obilježiti sedmodnevnim „tulumom“ diljem Zagreba.

Na prostoru Arena Centra, Strossmayerovog šetališta, Trga bana Josipa Jelaćića, Trga Petra Preradovića, Zrinjevca, Tkalčićevoj, Gajevoj i Bogovićevoj ulici svakoga će dana od 11.00 sati posjetitelje i prolaznike zabavljati brojni performeri, glazbenici, likovni, scenski i plesni umjetnici iz petnaestak zemalja svijeta.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Objavljeni su likovni natječaji za 18. Međunarodni ulični festival Cest is d Best

Prve atraktivne likovne instalcije i akcije najavile su početak festivala još sinoć. Na Trgu bana Josipa Jelačića (Žuja performer placu) postavljena je likovna instalacija Art Walk, a na stepeništu Dolca pastelizacijom je napravljen 3D tunel koji kao da vodi ispod ispod najpoznatije zagrebačke tržnice.

Prvoga dana festivala stanovnike i goste Zagreba očekuje oko 100 sati programa, a izdvajamo da će se održati 20-tak performerskih nastupa, plesni program „Tango pod zvijezdama“ likovne radionice i igraonice te nekoliko koncerata. Na Cvjetnom placu od 21.00 sat nastupa novosadski bend iz The Frajle, a od 21.30 na Jelačić placu koncert će održati domaće rock snage grupa Vatra. Detaljan program može pronaći u programskim knjižicama na festivalskim lokacijama ili na www.cestisdbest.com.

Za vrijeme pauze u centru grada program se nastavlja u Arena centru, pa će tako svakoga dana između 14.00 i 17.00 sati na relaciji Zrinjevac – Arena – Zrinjevac prometovati besplatan autobusni prijevoz.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene