Počelo premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast.


Najiščekivaniji festival ljetne sezone u Istri, Club MTV Europe Summerblast, sinoć je spektakularno otvorio svoja vrata i time upisao Poreč na kartu najboljih festivalskih destinacija. Svjetske DJ zvijezde Afrojack, Fedde Le Grand, Example, Jonas Blue, Zeds Dead, R3wire&Varski i Vanillaz, rastjerali su oblake na istarskom nebu, a svojim su zaraznim plesnim ritmovima raspametili tisuće ljudi pristiglih iz cijele regije.

Club MTV Europe Summerblast (Foto: Dino Ninković)

Impresivna produkcija i gigantska pozornica koja je danima plijenila pažnju svih posjetitelja Poreča, vatromet te pogled na staru jezgru Poreča, bili su savršena kulisa za nastupe poznatih glazbenika predvođeni DJ zvijezdama Afrojackom i Fedde Le Grandom. Afrojack je stigao u Poreč direktno iz SAD-a gdje je nastupao u najboljim klubovima Las Vegasa i Miamija, a za vrijeme svog boravka odsjeo je u luksuznom apartmanu Valamar Isabella Island Resorta na otoku Sveti Nikola.

Afrojack (Foto:Julien Duval)

Da Club MTV Europe Summerblast nije samo glazbeni festival, nego donosi i brojne koristi za imidž Poreča i Hrvatske u svijetu, svojim je dolaskom potvrdio i ministar turizma Anton Kliman, koji je obišao festivalsku lokaciju uoči samog otvorenja. Među rasplesanim posjetiteljima zabavljao se i glazbenik Damir Kedžo, bivši Mister Hrvatske Radovan Stošić u društvu aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigne.

Damir Kedžo (Foto:PR)

Posljednji dan premijernog izdanja festivala MTV Summerblast predvodi Steve Aoki uz kojeg će od 18 do 4 sata nastupiti i Lost Frequencies, Zedd, Martin Jensen, R3wire & Varski te Aldo Morro.

Club MTV Europe Summerblast (Foto: Dino Ninković)

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan mogu se još uvijek osigurati na službenoj stranici www.clubmtveurope.com.

Organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast su Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj i tvrtka MPG. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

Club MTV Europe Summerblast (Foto: Niko Goga)