Arena Zagreb

Počela je prodaja ulaznica za Iron Maiden!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ulaznice za Iron Maiden u Areni Zagreb od petka su u prodaji!

Nakon 2012. godine i vrlo uspješnog ljeta, Iron Maiden nastavljaju dalje svojim uzbudljivim putem. Prošle godine su u Sjevernoj Americi započeli novu, najopsežniju turneju u zadnje vrijeme - MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR.

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević sa suradnicima Ležerno izdanje Zagrebački gradonačelnik opustio se na koncertu Iron Maidena, zabavljao se u društvu odlično raspoloženih suradnika

Ova obećavajuća turneja je novo veliko poglavlje u povijesti Iron Maidena. Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno prati turneju Seventh Son Of A Seventh Son' iz 1988. godine.

U 32 godine karijere prodali su oko 90 tisuća albuma. Do sada su održali više od 2.000 nastupa uživo u 58 zemalja te su objavili 15 studijskih albuma.

The Final Frontier, njihov najuspješniji album dostigao je 1. mjesto glazbenih top lista uključujući i Hrvatsku!

Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden Englend je rekao: 'Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje. Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England. Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, postava pozornice kao i Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove!'

Redovna prodaja ulaznica započela je danas, 15. veljače, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

HEADBANGERS PIT - 350 kuna
STAJANJE - 275 kuna
LOŽE - 600 kuna
SJEDENJE 1 - 330 kuna
SJEDENJE 2 - 275 kuna
SJEDENJE 3 - 250 kuna
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene