Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski producentski tim PlayOne (Darko Juranović D`Knock & DJ Fresh Jay) nastavlja niz uspješnih projekata na inozemnoj sceni.


Sa svojim novim singlom "Can I Get Some Love", na kojem su ugostili vrhunskog UK soulful house performera Amricka Channu i Liveinthemix vokalisticu Sandru, ostvarili su u vrlo kratkom roku oko 130 000 pogleda audio verzije na You Tube-u, te zavidan broj preslušavanja singla na njihovim službenim label i privatnim linkovima. Budući da se radi o elektronskoj klupskoj glazbi, odnosno singlu koji je targetiran za svjetsko tržište, a koji još uvijek nema video spot, može se reći da je PlayOne na dobrom putu.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova Vanna? D'Knockova partnerica otkrila veliku istinu o estradi i zašto ne želi biti dio nje Slika nije dostupna Ekskluzivni kadrovi sa snimanja video spota PlayOne-a, Barbare Tucker i QBoogie-a za singl 'We can take this party'

S obzirom da je njihov gost vokal Amrick Channa poznat po svojim nastupima za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta (Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi, WMC itd.), te potpisuje izdanja za Pyramidal, Pacha Ibiza i Housesession Germany koja su kotirala visoko na svjetskim top listama, u toku su pregovori s vanjskim izdavačem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook