Hrvatski producentski dvojac PLAYONE (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay), nakon brojnih najava, ovih dana završava svoj novi singl, na kojem rade već duže vrijeme.


Kako je D`Knock na socijalnim mrežama najavio: "Nakon 10-tak gotovih stvari, konačno je odabrana jedna za novi singl PlayOnea. Upravo su snimljeni vokali.“

Grupni popusti na ulaznice za NYE Croatia Festival

Vezani članci Slika nije dostupna Paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga - Osvoji karte! Slika nije dostupna Nastavak turneje, prepuni klubovi i najava novog singla!

PlayOne nastavlja turneju u žestokom ritmu. Lista spektakularnih nastupa u prepunim klubovima popunjava se iz dana u dan. Nedavno su nastupili u jednom od njihovih omiljenih mjesta, šibenskom klubu Inside, gdje je fenomenalna publika je uživala sve do jutra.

Sljedeća destinacija im je Zadar, gdje će u subotu, 6. 12. nastupiti u vrhunskom klubu Maraschino Bar Zadar, koji taj dan slavi svoj 8. rođendan. I ovaj put najavljuju veliki spektakl i specijalnog gosta iznenađenja. Petak, 12.12. rezerviran je za Day & Night Club Kameleon iz Splita.

Pogledajte video s PlayOneovog nedavnog nastupa u šibenskom klubu Inside: 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook