West House Reunion Festival

PlayOne i Barbara Tucker imaju novi hit 'We Are Not Alone'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

PlayOne u suradnji s Barbarom Tucker i DJ Q-om predstavlja novi singl 'We Are Not Alone', službeni song West House Reunion Festivala!

Nakon što su godinu započeli s velikim uspjehom, sudjelovanjem na svjetskom humanitarnom projektu "We Can Heal", u sklopu kojeg se njihova verzija istoimenog songa našla na izdanju zajedno s legendama house glazbe, kao što su Frankie Knuckles i DJ Spen, producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay) nastavlja u jednakom stilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro na tržištu PlayOne snimio svoju verziju hita 'We Can Heal'!

Zasviraj uz Davida Moralesa na partyju na najvećem krovu Hrvatske

Kako iza spomenutog projekta stoji njihova dugogodišnja suradnica, house diva Barbara Tucker, za koju kažu kako im je upravo ona otvorila vrata newyorške klupske scene, PlayOne nastavlja dosadašnju uspješnu suradnju. Ovog puta kreativnom timu se pridružio i Barbarin suradnik DJ Q te su ovih dana zajedno finalizirali novi singl pod nazivom PlayOne & Barb & Q present "We Are Not Alone".

Singl autorski potpisuju D'Knock, DJ Fresh Jay, Barbara Tucker, DJ Q i nova suradnica Liveinthemix labela Jelena Majić, produkciju i aranžman DJ Fresh Jay i D'Knock, a ko-aranžman Kosta Radman. Singl je ujedno i službeni song ovogodišnjeg West House Reuninon Festivala, koji će se održati 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja.

Ovaj dvodnevni spektakl elektronske glazbe, na kojem će nastupiti svjetski i hrvatski top DJ-i i producenti, među kojima i PlayOne, zasigurno će privući publiku iz svih dijelova Hrvatske i cijele regije.
DJ Fresh Jay i D'Knock najavljuju: "Song je spoj izvornog soulful pjevanja s elementima današnje elektronske produkcije, odnosno stare i nove škole. Za pjesmu su već sada zainteresirani top labelovi u svijetu, radio promocija kreće ovih dana, a u pripremi je i video spot."
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene