Plavi orkestar održao je sjajan koncert u zagrebačkom Domu sportova. Dečkima se na pozornici na veliko iznenađenje mnogobrojnih obožavatelja pridružila i Severina!

Galerija


Plavi orkestar sinoć je dvosatnim koncertnim spektaklom oduševio 10.000 fanova u punom Domu sportova i tako još jednom potvrdio posebnu vezu koju ima sa Zagrebom i zagrebačkom publikom!

Vezani članci Miroslav Škoro Stigla službena potvrda: Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ulazi u utrku za gradonačelnika Zagreba Plavi orkestar Plavi orkestar vraća se u Zagreb: Legendarni bend priprema ekskluzivni nastup za pamćenje

Od prve sekunde i 'Revolucije' sa kojojm su uz intrigantan video uvod otvorili koncert, fantastična publika pjevala je zajedno sa Lošom i Plavcima velike hitove iz njihove preko tri desetljeća duge karijere. Pjevalo se i plesalo uz 'Djevojku iz snova, 'Ti si moja sudbina', 'Lovac i košuta', 'Kaja', 'Ljubi se Istok i Zapad', 'Nisam je probudio', 'Fa Fa Fašista' i mnoge druge.

Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3
Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1

Uz najpopularnije pjesme, prave generacijske himne poput 'Good Bye Teens', 'Od rođendana do rođendana', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži' i legendarnu 'Suadu' 'ledena dvorana' Doma sportova je doslovno proključala!

Uigrana sarajevska četvorka na prvom je bisu uz posebnu gošću iznenađenja Severinu, izvela akustičnu verziju 'Od rođendana do rođendana'. Uslijedila je 'Pijem da je zaboravim' i 'Odlazim' koja je označila stvarni kraj ove čarobne 'plave' zagrebačke večeri.

 

A post shared by D@VOR GRGIN (@davorgrgin) on

Osim u odličnoj svirci legendarnih Plavaca uživali smo i u odličnom audiovizualnom iskustvu za koje je zaslužna Skymusic corporation, a cijeli je koncert, sniman za prvi live album Plavog orkestra.

Atmosfera koja prati turneju Everblue podsjeća na osamdesete kada je za grupom Plavi Orkestar vladala nesvakidašnja euforija. "Mi smo bili i ostali garažni bend u ma kako velikim dvoranama svirali. Zato volimo biti blizu jedan drugoga na sceni. Rasprodane dvorane i su divna stvar, ali nisu dovoljne. Vrhunska produkcija, dobar zvuk a sa druge strane emocije i mali svijet Plavog Orkestra koji čuvamo, su jedini garant za dobar Show. Inače, koncerti na ovoj turneji su jedini koje sam poželio gledati iz partera", rekao je Saša Lošić prije izlaska na pozornicu Doma sportova.

Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3
Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3