Laska joj

Naša pjevačica progovorila o usporedbi s neodoljivom Jennifer Lopez: ''Nije mi namjera kopirati ju''

Tara (Foto: PR) Tara (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tara (Foto: PR) +0 Tara (Foto: PR) Galerija

Pjevačica Tara predstavlja spot za pjesmu ''Kakva noć''.

Tara, koja je duetom s Ivanom Zakom zapalila scenu, izgleda bolje nego ikad!

Pogledaj i ovo Ivan Zak Nema stajanja! Bivša pjevačica Karme opet je udružila snage s Ivanom Zakom, a evo što radi dok nema koncerata i kakvi su planovi za dalje!

I nikako ne možemo pobjeći od činjenice da neodoljivo podsjeća na seksepilnu J.Lo, a spot za novu pjesmu "Kakva noć" itekako će vas natjerati da se složite s nama.

Sigurni smo da će joj mnogi zavidjeti nakon što pogledaju spot pa smo Taru pitali kako održava izvrsnu liniju: 

''Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučujem ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener", sa smiješkom govori Tara.

Moramo se složiti da ples Tari itekako dobro ide, ali i pjevanje, naravno! Tekst za novu pjesmu potpisuje njezin glazbeni partner Ivan Zak, a za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović.

''U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop-glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar. No najvažnija mi je reakcija publike, koja je i više nego pozitivna, i to mi je glavni motiv da nastavim dalje u ovom ritmu", rekla je Tara.

Kada smo već kod zabavne i pop-glazbe i plesa, nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo pitali Taru kako se nosi s tom usporedbom. Ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više.“

''Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da ćete uživati kao što smo i mi uživali radeći je. Mogu vam obećati da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima. Sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme“, s velikim osmijehom na licu govori Tara.

Dok nestrpljivo čekamo iznenađenje koje nam sprema, pogledajte spot za novu pjesmu ''Kakva noć'', a Taru zapratite na njezinoj službenoj stranici na Facebooku TARA EX Karma ili Instagramu T A R A (ex Karma) official.

Zarazni ljetni ritam i Tara prava su poslastica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene