Pjevačica Tara predstavlja spot za pjesmu ''Kakva noć''.

Galerija


Tara, koja je duetom s Ivanom Zakom zapalila scenu, izgleda bolje nego ikad!

Vezani članci Slika nije dostupna Nova pjevačica: 'Netko me prijavio, ja ovom prilikom molim da se ta osoba javi' Slika nije dostupna Sablasno mršava: Što se događa s 37-godišnjom glumicom?

I nikako ne možemo pobjeći od činjenice da neodoljivo podsjeća na seksepilnu J.Lo, a spot za novu pjesmu "Kakva noć" itekako će vas natjerati da se složite s nama.

Sigurni smo da će joj mnogi zavidjeti nakon što pogledaju spot pa smo Taru pitali kako održava izvrsnu liniju: 

''Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučujem ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener", sa smiješkom govori Tara.

Moramo se složiti da ples Tari itekako dobro ide, ali i pjevanje, naravno! Tekst za novu pjesmu potpisuje njezin glazbeni partner Ivan Zak, a za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović.

''U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop-glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar. No najvažnija mi je reakcija publike, koja je i više nego pozitivna, i to mi je glavni motiv da nastavim dalje u ovom ritmu", rekla je Tara.

Kada smo već kod zabavne i pop-glazbe i plesa, nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo pitali Taru kako se nosi s tom usporedbom. Ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više.“

''Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da ćete uživati kao što smo i mi uživali radeći je. Mogu vam obećati da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima. Sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme“, s velikim osmijehom na licu govori Tara.

Dok nestrpljivo čekamo iznenađenje koje nam sprema, pogledajte spot za novu pjesmu ''Kakva noć'', a Taru zapratite na njezinoj službenoj stranici na Facebooku TARA EX Karma ili Instagramu T A R A (ex Karma) official.

Zarazni ljetni ritam i Tara prava su poslastica!