Karen O je s bendom Yeah Yeah Yeahs stekla svjetsku slavu, a poznata je i po svom jedinstvenom modnom izričaju. Povodom njezina rođendana prisjetili smo se njihovih najvećih hitova.

Galerija


Pjevačica benda Yeah Yeah Yeahs, Karen O, slavi 42. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili najvećih hitova njezina benda, ali i detalja iz njezine karijere.

Karen je rođena u Južnoj Koreji, no s roditeljima se preselila u New Jersey kada je bila još djevojčica. U školi je uvijek bila uzorna, za što je kasnije ispričala kako joj je bilo gotovo i neugodno, a nakon što je upisala prestižnu umjetničku akademiju Tisch počela se baviti i glazbom.

S bendom Yeah Yeah Yeahs je stekla svjetsku slavu, a poznata je i po svom jedinstvenom modnom izričaju. Pjevačica redovito nosi kreacije jednog od svojih najboljih prijatelja, dizajnera Christiana Joyja. Surađivala je s brojnim svjetskih glazbenicima, a boja njezina glasa i zanimljivi aranžmani pjesama doveli su do toga da je Karen jedna od najpopularnijih pjevačica u svijetu alternativne glazbe. Uz bend ima i uspješnu samostalnu karijeru, a iako je na pauzi od svirki uživo posljednjih nekoliko godina zbog rođenja djeteta, Karen redovito snima nove pjesme.

Ovo je pet najpopularnijih pjesama benda Yeah Yeah Yeahs:

"Heads Will Roll"

"Zero"

"Maps"
"Gold Lion"
"Date With The Night"

Tek 2013. priznala je ono što se godinama o njoj šuškalo, dugo joj je trebalo da skupi snagu izjasniti se