Klapa Rišpet

Pjesma koja 'dira' zaljubljena srca - 'Fališ mi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi singl, prati i video spot, koji je režirao gitarista klape Rišpet Marin Čoko. Kadrovi spota snimljeni su na zanimljivim lokacijama u staroj Podstrani

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih klapa, klapa Rišpet u izdanju HIT Recordsa predstavlja novi singl 'Fališ mi'. Nakon uspješnica 'Lumin', 'Kad je pošla ća', 'Mislin samo na te', te duetima sa Mišom Kovačem 'Sunce mi od tebe dolazi' i Jelenom Rozgom 'Prsti zapleteni' dečki iz klape Rišpet pripremili su pravu glazbenu poslasticu.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet Jake emocije! Ususret tradicionalnom koncertu u Lisinskom Rišpet donosi novu ljubavnu baladu "Ako sutra odeš'"!

Klapa Rišpet ima novi as u rukavu - snažnu dalmatinsku baladu 'Fališ mi'.

Zaljubljenici u klapsku pjesmu, ali i oni koji to nisu zasigurno će uživati u novoj skladbi koju autorski potpisuje Pero Kozomara za glazbu, Ivica Brnas tekst, te Leo Škaro aranžman i cjelokupnu produkciju.
Kako doznajemo singl 'Fališ mi' govori o neprežaljenoj ljubavi muškarca koji pjeva svojoj bivšoj dragoj, koja mu još uvijek nedostaje; koju voli i ne može zamisliti svoj život bez nje.

Novi singl, prati i video spot, koji je režirao gitarista klape Rišpet Marin Čoko. Kadrovi spota snimljeni su na zanimljivim lokacijama u staroj Podstrani sa prekrasnim rustikalnim kamenim kućama i zvonikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene