promociju “Walta”

Pips, Chips & Videoclips u subotu 9. studenog u Tvornici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vlasnici najboljeg domaćeg albuma 2013. godine, grupa Pips, Chips & Videoclips održat će u subotu, 9. studenog centralnu koncertnu promociju “Walta” u zagrebačkoj Tvornici kulture.

“Remek-djelo rocka za 21. stoljeće”, “Najbolji album u karijeri Pipsa”, “Koncepcijski zaokružen, pjesnički dorečen, glazbeno intrigantan I zabijen u realnost” – samo su neki od epiteta kojima domaća kritika tepa “Waltu”.

Pogledaj i ovo King Krule srijeda, 1. studenog 2023. King Krule najesen premijerno u Hrvatskoj

Novo izdanje kultnog zagrebačkog benda kojim se suvereno vraća na pozicije koje je nekad držao doživjelo je usklađene hvalospjeve kritike i publike, a odlična prva reakcija doživljena je puštanjem u eter singla “Htio bi da me voliš” koji je u brzoj akciji osvojio vrhove mnogih top lista.

>> Elemental priprema rođendanski kaos u Tvornici uz Atomic Dance Factory

Mada su od izlaska albuma već svirali u Zagrebu koncert u Tvornici kulture predstavit će, zapravo, glavnu promociju “Walta” na kojoj će se, dakako, naći i presjek najboljih pjesama iz njihove bogate karijere.

ULAZNICE

Iako je koncert planiran tek za studeni ulaznice će se moći kupiti već od danas po cijeni od 45 kn. Ta cijena na snazi je do 31. kolovoza, dok će od 1. rujna do dana koncerta trebati izvodjiti 55 kn za ulaz. Na dan nastupa, 9. studenog, ulaznica će koštati 70 kn. Kupiti se mogu u sistemu Entria (www.entrio.hr).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene