PR
PR

Autor nove pjesme benda Pips,Chips &Videoclips je Dubravko Ivaniš, produkciju potpisuje Ivan Božanić, a autorica videospota je Martina Meštrović


Pips,Chips &Videoclips objavili su novi singl i spot  ''3PM'' uoči velikog koncerta na Zagreb Beer Festu na Trgu Francuske Republike koji počinje za točno dva tjedna. Autor pjesme je Dubravko Ivaniš, produkciju potpisuje Ivan Božanić, a autorica videospota je Martina Meštrović.

Vezani članci Slika nije dostupna Albumi koji su obilježili proteklo desetljeće

''Vjerujem da kod nas ne postoji popularnija destinacija od ove u nazivu pjesme. ''3PM'' je epicentar vremenske i prostorne dimenzije, svakom od malih nogu familijarna i savršeno razumljiva poruka i poštapalica. ''3PM'' je izuzetno omiljen u narodu, a ni strancima nije mrzak. Prvo što došljak, turist, putnik namjernik nauči u našoj zemlji je pravilan izgovor i učestala upotreba ''3PM-a''. Ovaj song je zato himna ''3PM-a'', rekao je Dubravko Ivaniš o pjesmi.

''Ne sjećam se da se, barem u ovom mileniju, desilo da baš svi iz banda flipnu na neki naš spot. Ovom prilikom smo grupno pali na dupe kad smo ga vidjeli, tako da je bilo i ozljeđenih, hahaha'', komentirao je animirani spot.

Nastup na drugom izdanju Zagreb Beer Festa prvi je veliki koncert Pipsa u Zagrebu ove godine. Osim novih pjesama, bend će na Trgu Francuske Republike publici predstaviti i presjek svojih najvećih hitova koje domaća publika itekako dobro poznaje.