Sjajan provod!

Pifkova povorka u centru Zagreba

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pifko će sutra na radost brojne djece prošetati centrom Zagreba! Ususret 46. PIF međunarodnom festivalu kazališta lutaka, centrom Zagreba sutra, 7. rujna od 11 sati prošetat će povorka lutaka iz mašte kakve još nismo vidjeli.

Na čelu s predvodnikom Pifkom od Tkalčičeve ulice preko Trga bana Josipa Jelačića pa sve do Cvjetnog trga moći ćete vidjeti popularnog Medu, Zle bubnjare, Skokija, brojne klaune i cirkusante na štulama te čarobne maske i lutke koje će obradovati najmlađe i uvesti nas u neodoljivi svijet mašte. Pifkovoj povorci pridružit će se i djeca s natječaja izrade lutaka koja će kroz šetnju Zagrebom prvi puta predstaviti svoje radove.

Svi zainteresirani za ovaj prestižni festival koji nas u zagrebačkim kazališnim dvoranama očekuje od 9. do 14. rujna dobit će informacije iz prve ruke a one najsretnije Pifko će razveseliti poklonima iznenađenja.

>> 'One Direction: This is us' stiže u Hrvatsku

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

Na ovogodišnjem 46. izdanju nastupit će 12 vrhunskih kazališta iz cijelog svijeta, a osim najboljih lutkarskih predstava tijekom šest festivalskih dana otvorit će se dvije izložbe, održati šest lutkarskih radionica za djecu te promocija dvije knjige.

Ulaznice za odabranu predstavu mogu se kupiti na www.kupime.hr ili na blagajni kazališta sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna a djeci i njihovim roditeljima dolazak na kazališne predstave omogućen je uz simboličnu kovanicu od 5,00 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene