za sve željne zabave

Prvi drive-in festival u novoj stvarnosti održat će se 29. svibnja na parkiralištu zagrebačke zračne luke

Kawasaki 3P Kawasaki 3P PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Picnic Galactic ABOP Kawasaki 3P +0 Discohernia Galerija

Svi smo željni koncerata i događanja, no naša nova stvarnost ne dopušta nam uobičajene načine zabave.

Picnic Galactic prvi je glazbeni open air koncert koji će se održati na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29. svibnja, 2020.


Svi smo željni koncerata i događanja, no naša nova stvarnost ne dopušta nam uobičajene načine zabave. Zato je organizator, agencija Pepermint, zajedno s partnerima Grad Velika Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb, osmislila jedinstven Drive in festival na kojem se u potpunosti poštuju epidemiološke mjere i osigurava uživanje u dobroj glazbi i zabavi. Idejni začetnik ovog jedinstvenog festivala zagrebački je umjetnik Nedjeljko Mikac, koji sa svojim bendom Discohernia otvara festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.

Karte se mogu kupiti na www.entrio.hr po cijeni od 150 kn po vozilu za prvi red do 100 kuna za ostale redove. Važno je napomenuti da je ulaz potpuno beskontaktni, odnosno uz pomoć kamere rampa se diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama. Ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.

"Smatramo da ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi. Želja nam je stvoriti mjesto okupljanja i druženja u ovim drugačijim vremenima, poštujući sva pravila i ograničenja koja su nam ona donijela", ističu iz organizacije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +0 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti I 30 godina od vrhunca karijere mezimica publike obara s nogu, ova ljepotica kao da uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene