Talijanski modni brend oduševio je brojne poznate osobe iz domaćeg javnog života!


Talijanski high street modni brend Piazza Italia Kids razveselio je Zagreb. Jesenska kolekcija prepoznatljivog talijanskog dizajna u grad je donijela radosno osvježenje koje najavljuje bogatu modnu jesen i za najmlađe.

Vezani članci Slika nije dostupna Dugo ih nismo vidjeli: Sjećate li se ovih najljepših Hrvatica? Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Na samom otvorenju, s velikom znatiželjom jesensku su garderobu birali i poznati roditelji s djecom, među kojima i, dizajnerica talijanskog Trussardija Natalija Žarković i glumica Ana Begić Tahiri. Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić izabrala je jesensku garderobu za mališane, a manekenka Iva Šarić Leko i TV voditeljica Ines Preindl sa zanimanjem su birale jesensku kolekciju. Vaterpolo reprezentativac Luka Lončar izabrao je poklone kojima će razveseliti djecu.

Piazza Italia dolazi u Hrvatsku!

Prepun Point shopping center i novo otvoreno dječje modno carstvo izmamili su dječji osmijeh, a roditeljima predstavili vrhunsku odjeću prepoznatljivog talijanskog dizajna, po izrazito povoljnim cijenama.

Brend Piazza Italia osnovan je 1993. u Italiji, zahvaljujući inicijativi triju mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po povoljnoj cijeni, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu, sada i u Hrvatskoj. Pomno dizajnirani modni stil, u kombinaciji s besprijekornom kvalitetom i raznovrsnom ponudom, glavne su odlike popularnog talijanskog brenda čiji će originalni krojevi nadolazeće jeseni unijeti vedrinu u dječji svijet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook