Buka, galama

VIDEO Upoznajte NOVU zločestu djevojku hrvatske estrade!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica objavila je svoj drugi singl za koji se nada da će postići još veći uspjeh od prethodnog!

'Buka, galama, izlazim sama, popit ću piće il' dva, nisi ti za me, biraju dame, pa mogu birat' i ja', stihovi su nove lakopamtljive pjesme zaraznog ritma 'Buka, galama' zagrebačke pjevačice Petre Kovačević (21) koja tijekom novogodišnjih i zimskih praznika poziva sve srednjoškolce i studente na ples i urnebes. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ringišpil Folk Festival FOLK EUFORIJA U SPLITU Ovako nešto se ne viđa često

Mlada pjevačica Petra Kovačević poručila: 'Neka uče od nas'

'Kad bi me netko trebao opisati, predlažem da mi najbolje stoji opis vragolasta djevojka. Moja mama, ali i profesori u srednjoj školi znali su pak reći da sam i zločesta. Ali ja ne radim ništa što ne radi i 90 posto mojih vršnjaka', kroz smijeh ističe Petra. 

'Mislim da će se mnoge djevojke moje generacije pronaći u ovoj pjesmi, pogotovo sve one koje ne mogu dočekati vikend zbog izlazaka. Ajmo zato svi skupa napraviti show', poručuje Petra. Odrasla je na partyjima Zrća jer su joj roditelji podrijetlom iz Novalje, nema najbolju prijateljicu, ali ima zato, kaže, nekoliko najboljih prijatelja jer se većinom druži s dečkima. 

Iako novo ime na hrvatskoj estradi, njezin nedavni prvi singl 'Ajmo plesat' već je oborio čarobnu brojku na YouTubeu od preko milijun pregleda jer je Petra, za razliku od mnogih početnika koji godinama traže pravu priliku da se etabliraju, najbolji tim suradnika dobila odmah. Glazbeni producent i skladatelj joj je Branimir Mihaljević, koji radi albume Željku Bebeku, Crvenoj Jabuci, Oliveru i Maji Šuput, a tekstove joj piše Dušan Bačić koji je postao omiljeni autor Nede Ukraden, Severine i Jelene Rozge jer je autor njihovih zadnjih hitova.   

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene