Više od 12 tisuća obožavatelja okupilo se ovaj vikend na koncertu Petra Graše na Rujanfestu na zagrebačkom Bundeku.

Galerija


Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora regije, Petar Grašo, za svoju je publiku ponovno je pripremio atmosferu i čaroliju koju je teško opisati – moralo se doživjeti - složili su se svi oni koji su uspjeli svoje mjesto naći ispred pozornice Rujanfesta.

Vezani članci Petar Grašo na setu serije Dar Mar Večeras počinje "Dar Mar": Vodimo vas u Dizmovo, mjesto za koje smo uvjereni da će vas osvojiti na prvu! Neda Parmać Mi smo možda vidjeli i čuli Doris Dragović, ali Neda se usporedila s nekim drugim: ''Sad sam ista ona!''

Ono što mnogobrojni obožavatelji nisu znali – bio je ovo posljednji samostalni koncert u metropoli do kraja sljedeće godine kad Grašo priprema veliki koncertni projekt, o čemu će se više doznati početkom sljedeće godine.

Podjednakom snagom i emocijom pjevali su se kako novi hitovi tako i bezvremenske uspješnice – "Ako te pitaju", "Voli me", "Moje Zlato", "Uvik Isti", "Volim i Postojim", "92", "Ko Nam Brani".

"Petar je uvijek rano viđen gost na Rujanfestu.. Ove godine čuvali smo ga za kraj i mislim da smo njegovim koncertom na najbolji mogući način zatvorili ovogodišnji Rujanfest. Više od 12 tisuća ljudi najbolji je dokaz za to, ali i pozivnica za ponovno druženje u nekoj od narednih godina", rekla je Anita Tuček organizatorica i direktorica Rujanfesta.

Upravo je tako na najbolji način Grašo zaokružio i kraj svoje ljetne turneje u kojoj je obišao i osvojio cijelu regiju.

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija