Bila je to velika čast!

Uz ekskluzivan nastup legende elektroničke glazbe Petra Dundova ovaj put pomaknuli smo granice!

Petar Dundov zagrijao atmosferu u Studio LIVE Sessionu Petar Dundov zagrijao atmosferu u Studio LIVE Sessionu Foto: Nova Studio

Subotnje izdanje Studio LIVE Sessiona ovoga puta imalo je čast ugostiti Petra Dundova koji je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši nivo.

Imali ste ga priliku slušati do 23 sata ovdje odnosno na YouTube kanalu A1, a njegov melodični techno vizualno je interpretirao svestrani arhitekt i umjetnik Ivan Lušičić Liik.

Petar Dundov jedan je od pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe. Kao DJ i live performer još od 90-tih nastupa u klubovima i velikim festivalima diljem svijeta, iza sebe ima veliki broj singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra.

Za njegovu ''inteligentnu elektroničku glazbu'' kažu da probija granice, pokreće stopala i izokreće umove. Nesumnjivo je jedan od originalnijih, inspirativnijih i hrabrijih producenata svjetske techno scene. Ovom umjetniku i vizionaru elektronike koji se nalazi na samom vrhu domaćih glazbenih izvoznih proizvoda ovu subotu u Club nights-u pridružit će se još jedan svestrani umjetnik, Ivan Lušičić Liik. Ovom VJ-ju glazba je strast i inspiracija, a na što će ga inspirirati ona Petra Dundova tek je za vidjeti, ali sigurni smo u to da će vas oduševiti.

U klupskoj atmosferi ovog dvojca mogli ste uživati do 23 sata ovdje, odnosno na YouTube kanalu A1 Hrvatska

Ako ste propustili koji nastup, pogledajte ga na službenoj stranici Studio LIVE Sessiona, na kojoj, osim svih prošlih nastupa, možete pogledati i kada su na redu sljedeći te saznati sve o našim DJ-evima.

U Studio LIVE Sessionu subotom komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene