premijera spota

Petar Dragojević predstavlja spot za emotivnu baladu "To ne mogu podnit"

Petar Dragojević Petar Dragojević Foto: PR

Autor nove pjesme Petra Dragojevića je Darko Bakić, aranžman potpisuje Vedran Baotić, a miks Tomislav Mrduljaš.

Petar Dragojević predstavlja spot za emotivnu baladu "To ne mogu podnit" koju je izveo na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Autor pjesme je poznati autor i glazbenik, frontmen Buđenja, Darko Bakić kojem je kao autoru najvažnije što je dobio priliku raditi s vrsnim pjevačem kao što je Petar. „Petar je pjevač koji je s godinama i iskustvom dobio svoju pravu patinu kojoj se vjeruje na svaku otpjevanu riječ. Imao je od koga to i naučit. Meni kao autoru to je najvažnije. Ne zaostaje on ni u kategoriji superiorno tehničkih pjevača, ali to je sport u kojem se mi ne natječemo. Više nas zanima dermatologija i kardiologija, odnosno slušanjem doći do kože i srca.”

Pogledaj i ovo Novi spot Petra Dragojevića kao sjećanje na davnu prošlost Glazbena obitelj udružila snage: Sin Petra Dragojevića pojavljuje se u njegovu novom spotu!

Aranžman potpisuje Vedran Baotić, a miks Tomislav Mrduljaš. Režiju spota potpisuje Ante Gusić.

Petar je također nastupio i na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala posvećenoj Oliveru. Dvije godine su prošle otkako Oliver nije s nama, ali Petar živo pamti svaki trenutak proveden s njim, a njih dvojica su i snimila duet „Istog smo roda”, pjesmu koju slušatelji dobro pamte. Također, na koncertu u Veloj Luci održanom Oliveru u čast Petar je nastupio nastupio uz Petra Grašu i Ninu Badrić. Koncert je održan na maloj pjaci ispred župne crkve u Veloj Luci, Petar je svojim izvedbama svima pružio emotivne trenutke. Nema sumnje kako će njegova nova pjesma „To ne mogu podnit” naći put do srca slušatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene