Petar Dragojević (FOTO: PR)
Petar Dragojević (FOTO: PR)

Pjesma ‘Anđeo u tuđem raju’ bržeg je i veselog ritma, pjevna, ali tužnog karaktera.


Splitski glazbenik Petar Dragojević, jučer je službeno u Podstrani, uz brojne prijatelje, kolege, među kojima su bili Giuliano sa suprugom Kristinom, Ivan Huljić, Ivo Jagnjić, Marsell Benzon, Leo Škaro i mnogi drugi, ali i uz svoju obitelj predstavio novu pjesmu, kao i video spot naziva ‘Anđeo u tuđem raju’. Sam Petar rekao je kako u ovu pjesmu jako vjeruje, te se nada da će upravo ona obilježiti ovo ljeto.

‘Pjesma ‘Anđeo u tuđem raju’ bržeg je i veselog ritma, pjevna, ali tužnog karaktera, jer govori o nesretnoj ljubavi čovjeka i žene koji se vole, a koji su razdovjeni i nesretni. Ona živi nesretna, u tuđem raju.’, kazao je Dragojević

Dado Pastuović ovoga puta zaslužan je za glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju napravio Leo Škaro. Ovo je prvi singl Petra Dragojevića da je izašao uz pripadajući video spot, čiju režiju potpisuje Miki Nopling. Video spot prati pjesmu, pa s obzirom da je ljeto, priča se događa uz more, a sve na predivnoj Komiži. Kadrovima koji su snimljeni iz zraka vide se ljepote otoka Visa, Biševa, te općenito predivnog Jadranskog mora. Snimalo se nekoliko dana, ali se svaki trenutak proveden na setu isplatio, kada je finalni spot i više nego očaravajući.

Petru se u spotu pridružila se Antonina Palić, koja je profesionalno odradila svoj posao.