premijera

Pepsi & Genadešus feat Zibe izdali su novu pjesmu i spot ''Pustite me da živim''

Novi spot Novi spot Foto: PR

Nakon nekoliko novih pjesama u posljednjih par godina, Zlatko Nedeljko - Pepsi i Genadešus su ponovno na nivou zadatka, i po drugi put u suradnji s Alenom Horvatom - Zibeom izdali su novu rock baladu Pustite me da živim, za koju je snimljen i spot.

Pjesma govori o besmrtnosti, ljubavi, snovima o kojim sanjamo, ljepoti i mladosti koja nestaje, te o našim unutarnjim borbama bez pobjednika.

Autor stihova, glazbe i aranžmana je Zlatko Nedeljko Pepsi, poznati je međimurski skladatelj, tekstopisac, aranžer, stand-up komičar, voditelj te zabavljač, a uz njega u projektu su sudjelovali Alen Horvat - Zibe, Marinko Hodić, Marija Elena Hodić, Matijas Brdar i Tomica Hainž.

Pjesma ''Pustite me da živim'' je snimljena u studiju Ivana Mikulića, a je spot sniman uz rijeku Muru koja je lajtmotiv i nepresušna inspiracija autora kroz njegov rad i muzički izričaj. Spot je snimao i montirao Žan Novosel, a scenarij i režiju pripisuje sam Pepsi.

Dosad su Zlatko Nedeljko - Pepsi i Genadešus objavili album Hajdi Heidi u izdanju Croatia Recordsa, te nekoliko navijačkih pjesama pod istom etiketom i nekoliko recentnih pjesama poput Jes mala, Šef nas hroni, Jedan od nas, Sjedim u snijegu, Gita, Znam da ti si ta, te Međimurje tak mi fališ, koja je posebno dobro prošla među publikom, kao svojevrsna oda Međimurju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene