15. ožujka

Pavel u Tvornici kulture - Osvojite karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najavljeni koncert benda Pavel koji će se 15. ožujka održati u Tvornici kulture jedna je od rijetkih prilika da se pogleda i posluša bend koji iza sebe ima već dva hvaljena albuma.

To je, naime, tek drugi nastup ovih vrsnih glazbenika u posljednjih pet godina! U Tvornici će se 15. ožujka održati koncertna promocija albuma ''Od prve zvijezde ravno''.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Dallas Records i Mars koncerti vam dijele 3x2 karte za ovaj zanimljiv koncert. Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto biste ih upravo vi trebali osvojiti.
 
Do sada su vas u radijskom eteru sa pripadajućim video spotovima počastili hitovima poput ''Zbog tebe'', ''Morska'', ''Ako si za mogli bi jednom izaći'', ''Sve si gluplji što stariji bivaš'', ''Moj stan je prekinuo s njom'', a uskoro ćete napokon moći vidjeti i čuti organske pjesme u najboljem mogućem izdanju – uživo!

 
Nikako ne propustite koncert lijepih melodija i vrhunskih stihova koji će prisutne zasigurno preplaviti emocijama i razvući im osmijeh na lice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene