Voda s porukom

Prirodna ljepota Vande Winter inspirirala bi i Paula Coelha na novi citat

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paulo Coelho jedan od najvećih i najprodavanijih književnika današnjice, osoba koja na Facebook profilu ima više od 15 milijuna pratitelja, ekskluzivno samo za Janu ispisao je svoje citate na posebnoj ediciji bočica Jana 'Voda s porukom'.

Nastavak je ovo uspješne kampanje Jana 'Voda s porukom' u koju je pretočen fenomen Paula Coelha i njegovih velikih književnih djela čiji će citati, baš poput njegovih knjiga, inspirirati mnoge na životne promjene.

Pogledaj i ovo showbuzz Voda s porukom Jana otvorila prijavu za donacije!

Vanda Winter blista u novoj modnoj kampanji eNVy rooma

Povodom toga, Cvjetni trg danas je bio poprište lijepog i inspirativnog događanja u sklopu kojeg je predstavljena nova edicija bočica Jana “Voda s porukom”, a koju krase citati Paula Coelha, najpoznatijeg i najprodavanijeg književnika današnjice čije su knjige prevedene i objavljene na 80 svjetskih jezika i prodane u više od 165 milijuna primjeraka. Baš kao i početkom svoje kampanje, Jana „Voda s porukom“ svima želi poručiti kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene. Lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata ovog svjetskog književnog fenomena na poleđini boca, Jana je nastavila put kojim želi, kroz snagu riječi Paula Coelha, uljepšati ljudima svakodnevicu i naglasiti značenje poruka u našim životima.

S vizualom leptira i živih boja, nova edicija Jana bočica želi ukazati na ljepotu življenja, mogućnost svakodnevnog pronalaženja pozitivnih inspiracija i vrijednost pomaganja drugima. Citati iz najvažnijih književnih djela Paula Coelha bili su zaštitni znak ovog velikog događanja. Svi prisutni mogli su pronaći svog leptira i omiljene Coelhove citate, fotografirati se s njima, podijeliti ih s drugima i za uzvrat dobiti novu ediciju Janine bočice.

U Coelhovim citatima i događanju prepunom pozitivne energije i pozitivnih vibracija uživao je velik broj poznatih osoba iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske među kojima su Nataša Janjić, Leona Paraminski, Vanda Winter, Ivana Delač Đolo, Viktor Drago, Aleksandra Dojčinović te mnogi drugi. Mnoge druge Zagrepčane također je privukla ova lijepa suradnja Jane i književnika koji je svojim djelima rušio Guinnessove rekorde. Jana “Voda s porukom” ponovno je pronašla odličan način kako inspirirati druge., Unijela je puno pozitivnih misli u cijelo događanje i pokazala da lijepe riječi i korisni projekti mogu biti odličan pokretač i neprekidan izvor inspiracije u pomaganju drugima.

'Paulo Coelho nikada se nije vodio željom za samopromocijom ili financijskom koristi, njega su zanimali isključivo projekti koji će ljude potaknuti na promjene, koji će ljudima dati motiv da mijenjaju sebe i svijet oko sebe. Zato je i pristao biti dio kampanje Jana 'Voda s porukom', jer je uvidio važnost ovog projekta i njegovog utjecaja na ljude te ga se je dojmio njegov humanitarni aspekt. Ovo je uistinu lijepa suradnja i vjerujem da će ljudi u citatima Paula Coelha na ovim lijepim bočicama pronaći citat koji će donijeti pozitivne promjene u njihovim životima', rekla je Sandra Ukalović, urednica knjiga Paula Coelha za VBZ izdavača.

A inspirirajući druge Jana 'Voda s porukom' odlučila je ponovo pomoći i ponovo pokazati da je ova kampanja spremna za veliko i dobro djelo. Naime u sklopu akcije na Cvjetnom trgu, Jana 'Voda s porukom' odlučila je pomoći Ani Šimić, mladoj hrvatskoj atletičarki koja unatoč teškim uvjetima i mogućnostima za treniranje u posljednje vrijeme ostvaruje zapažene atletske rezultate na velikim međunarodnim natjecanjima. Jana 'Voda s porukom' odlučila je stoga u želji da Ana Šimić bude još uspješnija osigurati sredstva za 7-dnevni kamp koji će se održati u Puli kako bi ostvarila još bolje rezultate i razvila svoj neosporni talent. Ova akcija samo je prvi korak u suradnji u kojem Jana želi biti podrška Ani Šimić u razvoju njene karijere i želji da joj pruži vrhunske uvjete za treniranje i omogući putovanja i nastupe na najvećim svjetskim atletskim mitinzima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene