Slavni DJ Paul Van Dyk 26. kolovoza dolazi u dubrovački Culture club Revelin!


Jedan od najpoznatijih DJ-a na svijetu, nominiran za Grammy, Paul Van Dyk, dolazi u dubrovački Culture club Revelin, u petak, 26. kolovoza. Velika je to vijest za sve njegove obožavatelje, posebno nakon prošlogodišnjeg spektakularnog nastupa.

Vezani članci Slika nije dostupna INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

‘Revelin je stvarno poseban klub, jako rado sviram u Dubrovniku i gotovo je nestvarno nastupati okružen zidinama i poviješću koja iz njih izvire. Teško je naći riječi kad stanete na terasu Revelina i pogledate oko sebe. Drago mi je da se vidimo opet’, rekao je Van Dyk.

Paul obiđe zemaljsku kuglu 16-ak puta na godinu, a broj ljudi koje oduševljava na festivalima i u klubovima izražava se u milijunima. Uspjesi u produciranju mogu mu se usporediti s onima na nastupima. Poznat je i po remiksevima velikih mainstream zvijezda, kao što su Madonna, Justin Timberlake i Britney Spears. Objavio je i remiks verzije hitova heavy metal grupe Rammstein, te grupa U2, Depeche Mode, New Order, pa i kultnih elektronskih zvijezda kao to su Deep Dish, Faithless i Underworld. Prodao je više od 3 milijuna primjeraka albuma, a ovo će mu biti treći nastup u dubrovačkom Culture clubu Revelin.