Spektakl

Parni valjak stiže u varaždinsku Arenu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Parni Valjak 4.3.2017. stiže u Arenu Varaždin!

Prošlo je ljeto zasigurno obilježio rasprodani koncert Parnog Valjka u Pulskoj areni, krajem godine ista je priča oko još jednog rasprodanog koncerta ispričana i u splitskoj Spaladium Areni, a s obzirom na odličan, slobodno možemo reći i izvanredan odaziv publike, istu priču valja ponoviti u još jednoj Areni.

Pogledaj i ovo Parni Valjak - 1 jedva čekamo! Parni Valjak ima čast otvoriti događaj sezone: Nakon dugo vremena nastupat će na zagrebačkom festivalu

Parni Valjak 4.3.2017. stiže u Arenu Varaždin!

Iako ovom koncertnom turnejom Parni Valjak obilježava svoju 40 godina dugu karijeru, mnogi su se složili da bend svira bolje nego ikada, da pozornicom i dalje vlada ona ista energija i žar kao na samim počecima njihove glazbene karijere i da su i dalje ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

Iako je 40 godina iza njih, oni se nisu umorili, nisu usporili, oni su jednostavno u najboljim godinama i još itekako imaju što za ponuditi svojoj publici.

Rasprodani koncerti u Puli i Splitu nisu pokazali samo da je bend u najboljoj fazi svoje karijere, već su pokazali i ono na čemu im mogu pozavidjeti i ostali kolege, a to su generacije i generacije koje ih prate od samog početka, kao i generacije koje su odgajane u zvuku Parnog Valjka.

Cijelu ovu koncertnu turneju nazvanu 2-u-1, gdje na istom nastupu publika ima priliku čuti i vidjeti čak dva koncerta – akustični i električni – prati i produkcija svjetskih razmjera, koja je vrlo zahtjevna.

Ulaznice u prodaji!

Ulaznice se nalaze u prodaji na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Nema smisla posebno napominjati kakav koncertni spektakl dolazi 4.3.2017. u Arenu Varaždin jer tome može svjedočiti već više od desetak tisuća ljudi koji su uživali u ovom showu Parnog Valjka. Zato svoje ulaznice nabavite na vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene