40 godina

Parni valjak u rasprodanoj pulskoj Areni - Veličanstven nastup veterana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Parni valjak proslavila je 40 godina karijere.

Večer u kojoj je sve bilo kako treba. Vrhunska produkcija, velebna pozornica koja se pripremala mjesecima, savršeno ozvučenje, odlično raspoložen bend i rasprodana Arena.

Pogledaj i ovo Parni Valjak - 1 jedva čekamo! Parni Valjak ima čast otvoriti događaj sezone: Nakon dugo vremena nastupat će na zagrebačkom festivalu

Oko 9.500 raspoloženih posjetitelja nisu štedjeli svoja grla plešući i pjevajući uglas s dečkima iz Parnog Valjka koji su dali sve od sebe da ova večer ostane za pamćenje, kako publici, tako i njima.

Nešto iza 20 sati, koncert su otvorili gosti iz Buđenja koji su brojnoj publici predstavili presjek svojih najpoznatijih pjesama.
'Dijeliti pozornicu s Valjkom sigurno garantira najveće produkcijske standarde u Hrvatskoj, a i sigurnu, zahtjevnu publiku. Prepuna Arena je slika koju ćemo dugo pamtiti. Zahvalni smo na prilici i mogućnosti da svoje pjesme uputimo do srca Valjkove mnogobrojne publike', rekao je nakon nastupa Darko Bakić iz Buđenja.

Kako je vrijeme odmicalo, uzbuđenje je raslo. Oko 21:30 na pozornicu su izašle zvijezde večeri i od prvog takta najavili da će ovo biti noć za pamćenje. Količina energije isporučena kroz električnu i akustičnu izvedbu, pokrenula je okupljene obožavatelje, redao se hit do hita, pjevale su se 'Moja je pjesma lagana', 'Lutka za bal', 'Molitva', 'Nedjelja', 'Ljubavna', a da još uvijek imaju što za reći, dokazao je najnoviji singl 'Za malo nježnosti' koji je dobio identičnu vokalnu podršku kao i pjesme stare nekoliko desetljeća.

Za cjelokupnu produkciju bilo je potrebno čak šest šlepera opreme, cijeli koncert je sniman, a da je večer uistinu bila za pamćenje, pokazala su i dva bisa, te gotovo 3 sata vrhunske svirke.
Iako iza sebe imaju bogato koncertno iskustvo, svakim novim nastupom ovi veterani domaće glazbene scene i dalje osvajaju srca publike, a ovog je puta pulska Arena svjedočila je koncertu kakav u tom prostoru nije bio viđen.

Veliko finale slavljeničke turneje pred punom Arenom bend je proslavio jednom specijalnom zdravicom i to 40 godina starim viskijem, samo za ovu priliku uvezenim u Hrvatsku, a koji im je poklonio Davor Dujmović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene