Parni valjak nastupom zapalio Porcijunkulovo, a sljedeći tjedan očekuje ih koncert karijere.


Iako postoje već 40 godina, Parni valjak nikada nije bio jači, kvalitetniji, spremniji i bolji za ono što ih čeka sljedeći tjedan, upravo je taj koncert, koncert njihove karijere, a koji će s ponosom zapisati u svoju biografiju benda. Potvrdila je to i sinoć publika od nekoliko tisuća obožavatelja koji nipošto nisu htjeli propustiti njihov nastup na manifestaciji Porcijunkulovo, koja je ove godine, organizacijom nadmašila sva očekivanja.

Vezani članci Parni valjak (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Provedite drugi dan Božića uz Parni valjak! Spremaju poseban doživljaj i spektakl Parni valjak (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Parni valjak pjesmom odao počast Oliveru: ''Bili smo si dobri, uvijek je bila neka dobra vibra''

Uvježbani i puni energije publika je sinoć dobila maksimalno od svoje najdraže grupe, ali ono što Parni valjak najavljuje za koncert u Areni Pula bit će ipak neka druga dimenzija, posebna atmosfera, jer samo to i zaslužuje njihov prvi samostalni koncert u tom predivnom prostoru. Njihova 40 godina duga karijera obilježena je rasprodanim koncertima u mnogim Arenama, na mnogim stadionima, i u mnogim dvoranama, a sada im se pruži jedinstvena prilika da pokore jedini prostor koji je i njima oduvijek bio neostvaren san. San na koji su dugo i strpljivo čekali i čini se san koji ostvaruju u najboljem trenutku svoje izuzetne karijere. Ulaznice nestaju rekordnom brzinom, a već sada po svim prognozama možemo savjetovati da ih, ukoliko već niste, kupite na vrijeme.

Kako bi doživljaj ipak bio na nivou kakav publika i zaslužuje, Parni valjak pobrinuo se da razglas i rasvjeta budu vrhunski, a čak nekoliko mjeseci posebno se pazilo i da bina prati svjetske trendove. Samo na pozornicu potrošeno je nekoliko mjeseci i mjeseci pomnog planiranja do zadnjih detalja, a uoći koncerta pozornica će se graditi čak tri dana. Parni valjak na ovom koncertu prati ekipa od 50-ak ljudi, a iako ne smijemo ništa otkrivati, svi koji dođu na koncert, ostata će ugodno iznenađeni. Koncert Parnog valjka, 12.08.2016., iz mnogo razloga ne smije se propustiti !