poslastica za fanove

Parni Valjak za 2022. godinu najavio veliku turneju koja uključuje koncerte u čak deset hrvatskih gradova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od veljače do srpnja sljedeće godine Parni Valjak će svoje vrhunsko live iskustvo dovesti pred vjernu i generacijski raznoliku publiku diljem Hrvatske - od Slavonije preko središnjeg dijela do Istre i Dalmacije.

Rock institucija Parni Valjak u velikom stilu najavljuje povratak na pozornice diljem Hrvatske. Uz već najavljeni nastup u zagrebačkoj Areni, skupina za 2022. godinu otkriva iznimnu koncertnu turneju koja će u svom prvom dijelu obuhvatiti ukupno deset hrvatskih gradova.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

Od veljače do srpnja sljedeće godine Parni Valjak će svoje vrhunsko live iskustvo dovesti pred vjernu i generacijski raznoliku publiku diljem Hrvatske - od Slavonije preko središnjeg dijela do Istre i Dalmacije, a koncertne postaje će obuhvatiti i gradove u kojima bend nije nastupao preko 20 godina.

“Veseli nas da ponovno krećemo s nastupima, jer već smo poludjeli bez svirke uživo pred publikom. Posebno se radujemo što ćemo u sklopu ove turneje posjetiti i gradove u kojima dugo godina nismo nastupili”, poručuju iz benda.

“Parni Valjak 2022 Tour” započinje u Istri, nastupom u Pazinu (18. veljače), a već sljedeći dan svoj koncertni spektakl dovode pred publiku u Delnice (19. veljače). Početkom ožujka posjećuju slavonsku regiju te održavaju koncerte u Osijeku (4. ožujka) i Slavonskom Brodu (5. ožujka), nakon čega slijede i iščekivani nastupi u dvije hrvatske Arene - u Zagrebu i Splitu.

Nakon prvotne odgode, Parni Valjak će 26. ožujka konačno održati ranije najavljeni veliki nastup u zagrebačkoj Areni. Ovo će im biti četvrti nastup u najvećem domaćem dvoranskom prostoru, a mnogi fanovi se s posebnom nostalgijom prisjećaju njihovog posljednjeg spektakularnog i rasprodanog koncerta na ovoj lokaciji, u prosincu 2017. godine, gdje su kraju priveli svoju tadašnju “2-u-1” turneju.

Svega tjedan dana nakon zagrebačke Arene slijedi nastup u splitskoj Spaladium Areni, koju su posljednji put posjetili u studenom 2019. godine, kada su također održali velebni koncert za pamćenje. U sklopu nove turneje ponovno stižu u Split, gdje će pred splitskom publikom nastupiti 1. travnja.

Nakon dviju Arena, uslijedit će nastupi u Zadru (2. travnja), Supetru na Braču (22. lipnja), a u sklopu ove turneje posjetit će i Šibenik, gdje će 24. lipnja održati nastup na najljepšoj otvorenoj pozornici Jadrana, onoj Tvrđave sv. Mihovila. Prvi dio ove iznimne turneje bend će privesti kraju 2. srpnja koncertom u Gospiću.

U godini u kojoj obilježavaju 46 godina postojanja, Parni Valjak najavom ove spektakularne turneje za 2022. potvrđuje svoju titulu najdugovječnijeg i koncertno najjačeg domaćeg rock sastava svih vremena.

Nakon svih ovih godina vrijeme je na njihovoj strani, a oni još jednom spektakularno otkrivaju svoju ambiciju pružiti vjernoj publici ono što neumorno čine već pet desetljeća - vrhunsko koncertno iskustvo za pamćenje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Jedan od naših najpoželjnijih glumaca obnovio ljubavnu vezu s kolegicom, poznato je i kako su se ponovno zbližili

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta In Magazin: Pregled finala Supertalenta +17 In Magazin: Pregled finala Supertalenta inMagazin Anatacha Filimone pobjednica je Supertalenta, ali konkurencija nije bila laka: ''Bila je ovo emotivna sezona''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene