Ljeto 2014

Novi izgled i nastupi svjetskih DJa za 23. najbolji klub svijeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya ponovno je uspio postaviti ljestvicu iznimno visoko. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira još jednom oduševiti svojim ekskluzivnim novim izgledom, a samo ove sezone Papaya će ugostiti do 500 000 gostiju iz cijelog svijeta!

Papaya je u punom mahu promocije za nadolazeću sezonu pa tako glazbeni dokumentarac PAPAYA MAKE SOME NOISE ne prestaje oduševljavati filmske festivale, dok svjetski eminentni mediji poput američkog Dancing Astronaut-a, britanskog Dj Mag-a, francuskog radio FG-a, njemačkog BerlinMusic.TV-a, austrijskog magazina The Gap i mnogih drugih ne prestaju pisati u superlativima.

Pogledaj i ovo showbuzz ljeto se bliži Uskoro počinje ludilo: Fresh Island festival na Canadian Music Weeku

Priznanje za hrvatsku Ibizu – ovo je jedan od najboljih klubova na svijetu

Neke će stvari i ovo ljeto ostati nepromjenjene – plaža Zrće i dalje će ostati jedna od najatraktivnijih destinacija ovog dijela Europe, fantastična kombinacija netaknute prirode i glazbeno-zabavnih sadržaja sa posjetiteljima iz preko 80 zemalja svijeta. Velik broj svjetski poznatih brendova i festivala odabralo je Papayu i plažu Zrće kao idealnu destinaciju za promoviranje svog branda, pa je tako hrvatska Papaya postala dom britanskom Hideout festivalu, kao i središnji klub promocije za njemački Sonus, francuski Electrobeach Croatia i brazilski Paradise Weekend Europe festival.

Papaya klub ugostit će i najbolji europski hip-hop festival New Yorker Fresh Island festival a u vlastitoj će organizaciji tradicionalno održati DJ MAG Beach i HTC Day&Night festival. Mnogi od ovih festivala svrstani su u liste najboljih europskih festivala koje ovo ljeto nikako ne smijete propustiti.

Neka od imena koja nas ovoga ljeta čekaju u Papayi su Nicky Romero, Paul Kalkbrenner, Markus Schulz, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Solomun, Disclosure, Rudimental, Sven Vath, Bingo Players, Tommy Trash, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, Andrew Rayel, Alvaro, DMX, Rick Ross, Pusha T, Method Man, Redman te mnogi, mnogi drugi!

Osim mnogobrojnih nastupa najvećih DJ-a i izvođača svijeta, klub Papaya pripremio je i mnoge druge aktivnosti od kojih su nam možda najzanimljiviji boat partyji. Ludi provodi na brodu održavat će se svakim danom za vrijeme trajanja festivala u popodnevnim satima. Više informacija o cjelokupnom ljetnom sadržaju Papaya kluba provjerite na www.papaya.com.hr te na www.boatparty.hr .
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene