Jedva čekamo

Pannonian Challenge: Događaj koji vrijedi posjetiti

Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) +0 Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) Galerija

Iako se Pannonian Challenge ove godine održava ranije nego prijašnjih godina, ne brinite, komarci i odlična zabava i ove godine bit će prisutni.

19. po redu Pannonian Challenge, najveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe predstavio je ovogodišnji program. Ljubitelji ekstremno dobre zabave ove će godine moći uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u najranijem periodu do sada, od 28. svibnja do 2. lipnja, no iako je termin raniji nego ikada, ono što sa sigurnosti možemo obećati je odlična zabava i mnoštvo komaraca, koji su s godinama postali i zaštitni znak Pannonian Challengea.

Pogledaj i ovo showbuzz Egzibicije Pannonian Challenge za ljubitelje adrenalina!

Ove godine na festivalu će biti preko 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je i da je BMX i skate kao sport uvršten na listu Olimpijskih sportova, tako da ćemo ove godine u Osijeku moći pratiti i bodriti buduće olimpijce. Na zadovoljstvo posjetitelja ulaz na sportski dio je besplatan.

Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić)

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala pobrinut će se Psihomodo Pop, Urban & 4, M.O.R.T. i brojni drugi koji će kao i prošlih godina zagrijavati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Odličnu glazbenu atmosferu već tradicionalno garantira otvorenje u dvorištu Kazamata, koje iz godine u godinu dovodi sve veći broj zaljubljenika u urbane sportove i glazbu.

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge ove će godine po prvi puta okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Uz najveće izdanje festivala do sada ove godine po prvi puta predstavit će se i “TO DO” sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

TO DO konferencija je događaj koji okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji dijele svoje ideje, znanje i životno iskustvo s ciljem povezivanja i međusobnog razvoja. Najbolji stručnjaci u sport-event industriji predstavit će svoje projekte te raspraviti o trendovima i mogućnostima povezivanja i razvoja. Ovo je do sada najznačajna konferencija u regiji, a ekipa iz organizacije ponosna je što je mjesto događanja upravo Osijek. Kotizacija za „TO DO“ konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika.

Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić) Pannonian Challenge (FOTO: Samir Kurtagić)

Ponovimo još jednom, Pannonian Challenge od 28. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače urbanih sportova, stručnjake iz područja sporta i event industrije kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji i komarce te tako spektakularno započeti još jedno zanimljivo i vruće ljeto u Slavoniji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene