Još malo!

FOTO Evo kako se lijepa Jelena priprema za ovogodišnji Rujanfest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvu večer Rujanfesta okupljene će zabavljati Jelena Rozga i Željko Samardžić!

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde Hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa, Jelena VIDEO Jelena Rozga: 'Ljubav prema bivšem dečku i dalje postoji!'

Upravo za tu prigodu Jelena Rozga pozirala je fotografu Johnu Pavlishu.

Ovogodišnji Rujanfest svoja vrata otvara spektakularnim koncertima Jelene Rozge i Željka Samardžića!

A upravo će se s Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvoriti još jedno izdanje Rujanfesta, najvećeg festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj. Bit će to početak velike manifestacije koja će ugostiti više od 300 tisuća gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih šest godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana nezaboravne zabave, odličnih koncerata i velikih glazbenih hitova.

I ove godine organizatori Rujanfesta odlučili su na koncertnu pozornicu dovesti samo najbolje od najboljih, pa su osim Jelene Rozge i Željka Samardžića svoj dolazak potvrdili Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini. Uz ova zvjezdana imena organizatori su pripremili još niz drugih iznenađenja za posjetitelje, ali i bogat popratni program koji će biti dio ovogodišnjeg Rujanfesta.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene