Zaslužene nagrade

Ovaj vikend održan odličan CMC festival!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Zak primio srebrnu ploču za album 'Bolja od najbolje'.

Pamela Ramljak vodičkoj publici predstavila svoj novi album 'Prijateljica'.

Pogledaj i ovo Ivan Zak "tajne naše" Ivan Zak predstavlja novu potresnu baladu prožetu ljubavi i čežnjom: "Emocije koje je teško opisati..."

Peto izdanje najvećeg hrvatskog festivala domaće zabavne glazbe, CMC festival, ovog vikenda održan je u Vodicama. Dva dana bogatog glazbenog i popratnog programa, u ovaj prekrasni dalmatinski grad, privuklo je na stotine znatiželjnika željnih dobre zabave uz vrhunske izvođače s domaće glazbene scene.

Uvertira u glavni festivalski večernji program, na kojem je nastupilo 28 hrvatskih izvođača, bila je podnevna CMC press konferencija koja se održala u prekrasnom ambijentu hotela Olympia. U sklopu iste, glazbeniku Ivanu Zaku uručena je srebrna ploča za album „Bolja od najbolje“, što je odličan uvod u novu glazbenu priču, odnosno novi album kojeg će glazbenik uskoro izdati.

Nakon spomenute dodjele, i glazbenica Pamela Ramljak još jednom je službeno predstavila svoj novi i prvi samostalni album „Prijateljica“, koji će se na policama CD shopova naći još ovog tjedna.

FOTO Kapetanica Alka i seksi Rozga - Evo što ste propustili

Nakon ugodne i opuštene atmosfere među kolegama glazbenicima, i medijskim suradnicima, Ivan i Pamela uputili su se na vodičku rivu odraditi tonsku probu i pripremiti sve za večernji nastup.

Među prvima nastupila je Pamela Ramljak, koja je na veliku pozornicu stigla u pratnji profesionalnih plesačica Brite, Karle, Lucije i Martine, koje su koreografiju otplesanu u samom spotu „Prijateljica“, ovog puta uživo predstavile i brojnoj vodičkoj publici. Prekrasan i savršeno sinkroniziran nastup plesačica i pjevačice popratio je glasan aplauz, nakon kojeg ni Pamela nije mogla sakriti svoje zadovoljstvo: 'Bilo mi je odlično! Jako sam se zabavila s curkama i svim kolegama u prekrasnom ambijentu Vodica. To je više bio odmor nego rad, bar u mom slučaju'

U drugoj polovici ovog zabavnog večernjeg programa, Ivan Zak je samom pojavom na pozornici, digao na noge cijelu publiku. Svaka riječ njegovog aktualnog hita „Usne varane“ bez greške se orila vodičkom rivom, nakon čije izvedbe je dobio apsolutno najveće ovacije te večeri. Time je dokazao da je zasigurno jedan od najpopularnijih izvođača zabavne pop glazbe na hrvatskoj estradi.
Cjelokupan dojam na kraju još jednog izdanja CMC festivala vidio se na veselim licima svih izvođača, ali i vjerne publike bez koje ovaj događaj ne bi bio spektakl kakvim ga znamo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene