Stranica za 'partijanere'

Hrvatski glazbeni festival svrstan među 10 najboljih u svijetu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, svrstan je među 10 najboljih festivala ove godine na svijetu!

Outlook festival, koji se održava od 29. kolovoza do 2. srpnja u Hrvatskoj prema internet stranici jetsetter.com proglašen je jednim od najbolji u svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Outlook Festival 2013: Više od 40 party brodova za svjetske partijanere u Istri!

Popularna stranica za 'svjetske partijanere' svrstala je Outlook uz bok najvećima - Fuji Rock Festivalu, Primavera Soundu i Lollapaloozi.

'Od folk-rock glazbe na obali Kalifornije pa sve dok hip-hopa u hrvatskim dvorcima, sastavili smo listu od 10 outdoor festivala koje morate vidjeti ove godine', stoji u uvodu članka.

>> Outlook festival: Glazbeni spektakl izvrsne glazbe!

Što se tiče samog Outlook festivala na kojem će nastupiti velika imena poput Yasiina Beya iz Mos Defa, Capletona, Taliba Kwelija te Alborosie & The Shengen Clan, autori članka na Jetsetteru su festivali nedaleko od Pule opisali ovim riječima: 'Zvučni sistemi skriveni su na nevjerojatnim lokacijama, uključujući prirodnim tunelima i napuštenim ruševinama, a zabava počinje već pridvečer te se nastavlja do jutarnjih sati na brodovima koji isplovljavaju na more'.



Podsjetimo, Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, održava se na poluotoku i tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Ovaj zanimljivi glazbeni događaj usmjeren je na aktualna i poznata svjetska imena dub, dubstep, drum'n'bass, reggae, dancehall, jungle, hip-hop, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektronske glazbe.

U malo vremena Outlook festival ostvario je svjetsku popularnost zahvaljujući vrhunskom programu i organizaciji, odličnoj atmosferi i jedinstvenoj lokaciji. ove godine održat će se 6. put po redu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene