Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će na otvorenju jubilarnog, desetog izdanja Rujanfesta.

Galerija


Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će na otvorenju jubilarnog, desetog izdanja Rujanfesta. Festival će se ove godine održati od 15.-17. i 22.-24. rujna, na dobro poznatoj lokaciji kod West Gate Shopping Cityja u Zagrebu. Svake godine Rujanfest privlači mnoštvo gostiju željnih dobrog provoda, kojeg ni ove godine zasigurno neće nedostajati.

Nastup popularnog pjevača obilježit će otvorenje Rujanfesta 15. rujna, kada će uz njega nastupiti i poznati splitski zabavljač Jole, koji će također zagrijati publiku svojim plesnim hitovima. Željko Joksimović otpjevat će neke od svojih najvećih hitova. Fanovi neće ostati zakinuti ni za pjesme s odličnog novog albuma koji donosi 14 pjesama. Osim toga, glazbenik je ove godine predstavio i pravi ljetni hit, singl "Milimetar", koji je odmah po izlasku osvojio publiku, a zasigurno će rasplesati i raspjevati brojne obožavatelje na koncertu.

Prvi vikend Rujanfesta, uz Željka Joksimovića i Joleta, obilježit će i nastupi Maje Šuput i Halida Bešlića (16.09) te Lidije Bačić i Miroslava Škore (17.09.). Očekuje se odličan provod uz vrhunsku glazbu te brojne popratne sadržaje, što čini ovaj festival jednim od najomiljenijih zagrebačkih događaja. Posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi do mjesta događaja te neponovljiva zabava cijelu noć!

Jole (Foto: PR)
Jole (Foto: PR)