Veliko modno zbivanje

Sjajna prva večer Zagreb Fashion Destinationaa oduševila brojne okupljene

Lore (Foto: Matea Vrcković) Lore (Foto: Matea Vrcković) Matea Vrckovi? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lore (Foto: Matea Vrcković) Hippy Garden (Foto: Matea Vrcković) Callegari (Foto: Matea Vrcković) Igor Djuga (Foto: Matea Vrcković) Stolnik (Foto: Matea Vrcković) Les Emaux (Foto: Matea Vrcković) +0 Buba Bu (Foto: Matea Vrcković) Galerija

Čast da otvori Zagreb Fashion Destination 2018. pripala je fenomenalnom Hippy Gardenu.

Sinoć je prepuna Tvornica Kulture u Zagrebu bila centar velikog modnog zbivanja koje je okupilo brojne zaljubljenike u modu, štoviše tražilo se mjesto više.

Pogledaj i ovo Riječke stepenice (Foto: PR) Veliko modno događanje Ususret 13. Riječkim stepenicama, jednom od najljepših ljetnih modnih događanja

Pozitivne energije nije nedostajalo, a čast da otvori Zagreb Fashion Destination 2018., pripala je fenomenalnom Hippy Gardenu, koji je kao poseban gost koji podržava sam projekt, po običaju, oduševio sve prisutne.

Veliki iskorak u razvoju brenda pokazao je Buba Bu Design by Gorana Milaković, dok je Stolnik potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv, ovoga puta u suradnji s obućom Aldo. Mladi dizajneri Les Emaux, također su oduševili sve i bili pozdravljeni snažnim pljeskom.

Callegari je iznenadio zanimljivom i kvalitetnom kolekcijom dok su se mnoge dame prepoznale upravo u prekrasnim kreacijama brenda Identity by Igor Djuga koji je oduševio originalnošću. Svojim kreacijama, pažnju je plijenio i brend Lore za čije frizure je zaslužan mladi kreativac Ivan Pernar.

Na ovom jedinstvenom modnom događaju, prisustvovala su i broja poznata lica poput Marijane Mikulić, Mie Begović, Almire Osmanović, Edvina Liverića, Andree Šušnjare, Tihane Zalepugin Harapin te mnogih drugih, koji nisu skrivali oduševljenje onim što su vidjeli.

Zagreb Fashion Destination, neka je nova modna i medijska priča koja je, sada i službeno, odlično prihvaćena i koja je definitivno vrijedna pažnje. Grad Zagreb kao partner i suorganizator, još jednom je dokazao da na našem modnom nebu zauzima najistaknutije mjesto od svih gradova, te je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaju važan društveni i medijski događaj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene