Novi singl

VIDEO Otkazani let poručuje: 'Pozvat ću te'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkazani let u prepunu koncertnu jesen uletio s novim singlom 'Pozvat ću te'!

Aktualni album prvijenac 'Osmijeh mi daj' Otkazanog leta u potpunosti je osvojio slušatelje, kao i glazbene kritičare, a kako i ne bi kada se na albumu nalaze odlični dueti s brojnim izvođačima, među kojima su Arsen Dedić, Antonija Šola, Leo te Igor Delač. Izlaskom albuma, dečki iz Otkazanog leta ostvarili su svoj san iz djetinjstva. Ponos, sreća i uzbuđenje i dalje traje u bendu, ali se radi i na nekim novim stvarima.

Pogledaj i ovo showbuzz gradi solo karijeru Glas i lice koje dobro poznajete: Ona piše pjesme, svira i pjeva, a sada predstavlja svoj prvi singl "Požuri, požuri"

Koncertna jesen je prepuna, raspored nastupa je prilično gust, a ovih dana u radijskom eteru predstavljen je singl 'Pozvat ću te', koji je svoje mjesto među brojnim uspješnicama pronašao na albumu 'Osmijeh mi daj'.

Doris priprema pravi spektakl: Udružit će se ženske pjevačke snage!

'Pozitivno smo iznenađeni reakcijama publike na naš album prvijenac 'Osmijeh mi daj', kojeg je objavila diskografska kuća Hit Records, a koja nam je podrška u svemu što radimo i ovim putem zahvaljujemo se cijeloj ekipi. Odlične reakcije publike na našim nastupima i poprilično gust raspored svirki su dokaz da se sav svakodnevni rad i trud višestruko isplate jer kud ćeš veće sreće i nagrade od toga da živiš svoje snove, radiš ono što najviše voliš i vidiš da to publika prepoznaje', rekao je Pero Pavlović i dodao: 'Od mnogobrojnih koncerata i nastupa koji su pred nama, izdvojio bih naš veliki koncert koji ćemo održati u sklopu kampanje Drugo lice invalidnosti, 2. 10. u Studentskom centru u Zagrebu s početkom u 21h, na koji je ulaz slobodan i na koji pozivam sve ljude dobre volje i željne dobre zabave.'

Evo, što je Pero rekao o samoj pjesmi 'Pozvat ću te': 'Posebno mi je drago što je baš pjesma 'Pozvat ću te' naš najnoviji singl, jer je jedan od mojih favorita na albumu i iskreno se nadam da će i publika i glazbeni urednici prepoznati kvalitetu ove pjesme koja ima zanimljivu glazbu i tekst u kojemu bi se svatko od nas mogao prepoznati, barem nekim malim dijelom. Na glazbu i tekst koji je radio Mladen Matović, odlično se uklopio aranžman Tihomira Preradovića, koji je ujedno producent cijelog albuma.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene