na žalost mnogih

Službena potvrda: Otkazan koncert Luisa Fonsija u Zagrebu

Luis Fonsi (FOTO: Instagram) Luis Fonsi (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Fonsi (FOTO: Instagram) +0 Luis Fonsi i Demi Lovato (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Koncert Luis Fonsija, koji se trebao održati 26. studenog u Zagrebu, otkazan je.

Portorikanski glazbenik Luis Fonsi, kojeg je na globalnoj razini proslavio hit "Despacito", 26. studenog, u sklopu svoje turneje Love Dance, trebao je održati koncert i u Zagrebu. Međutim, na žalost mnogih obožavatelja, koncert je otkazan.

Pogledaj i ovo Queens Of The Stone Age 23. i 24. srpnja Titani rocka Queens of the Stone Age ovo ljeto čak dva dana sviraju u Zagrebu

Vijest o otkazivanju koncerta objavljena je na Facebook-stranici Luis Fonsi Love+Dance Tour. "Sa žaljenjem vas obavještavamo da je koncret Luisa Fonsija, koji je bio na rasporedu 26. 11. u Areni Zagreb, otkazan. Zbog komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardima i produkcijom koju zahtjeva ovakav događaj te smo bili prisiljeni otkazati koncert. Povrat novaca za kupljene ulaznice kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su istu i kupili već danas", stoji u objavi.

Podsjetimo, njegov hit "Despacito" jednostavno je zaludio svijet. Singl izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee, a hit je remiksirao i Justin Bieber. Nakon Despacita Fonsi je milijune obožavatelja osvojio i duetom sa seksi pjevačicom.

Luis Fonsi i Demi Lovato (FOTO: Screenshot/YouTube) Luis Fonsi i Demi Lovato (FOTO: Screenshot/YouTube)

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene