Visoki troškovi

Otkazan koncert francuske pjevačice ZAZ u Zadru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Francuska pjevačica ipak neće nastupiti u Hrvatskoj...

Koncert ZAZ, koji je trebao biti održan 12. kolovoza u Zadru, otkazan je zbog visokih organizacijskih troškova koje nisu mogli biti namireni iz dosadašnjih prihoda koncerta, tj. sponzorskih udjela i prodaje ulaznica.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

ZAZ u sklopu prve svjetske turneje dolazi u ZADAR!

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od sutra, 12.08.2014. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice i kupili, a to su prodajna mjesta Eventima i Adriaticketa, te na štandu ispred Arheološkog muzeja Zadar (ispred Foruma).

'Izuzetno nam je žao što se toliko čekani koncert ZAZ, nažalost, neće moći održati u Zadru, na predivnoj lokaciji Foruma. Imali smo veliku želju na vrijeme riješiti sve razloge kako bi spriječili ipak nastalu situaciju, međutim donijeli smo odluku za koju smatramo da je najbolje rješenje. Ispričavamo se svima koji su se zajedno s nama veselili dolasku ZAZ u Zadar', rekao je Igor Šlafer, direktor agencije Vobis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene