Snimka nastupa

KONCERT IPAK ODRAĐEN! Chris Brown rasturio na pozornici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je prvotno odgodio koncert, Chris Brown ipak je na kraju održao koncert na Zrću.

Koncert Chris Browna ipak je održan. Naime, zbog orkanske bure koncert je prvotno bio otkazan, no u konačnici se sve premjestilo u klub Aquarius.

Pogledaj i ovo showbuzz Čeka se još Chris Brown ZAVIRILI SMO NA NAJVEĆI TULUM U HRVATSKOJ! Tu zabava ne prestaje nikad!

Nakon što je otpjevao nekoliko pjesama, Chris se obratio publici. Zahvalio se svima što su došli te obećao da će se potruditi da se dobro zabave. Ispričao se zbog promjene lokacije te nastavio pjevati. U klubu je vladala neviđena gužva.

Chris Brown pjevao je manje od sat vremena.

 

Live from @freshislandfest @aquariuszrce with #chrisbrown #zrce #zrcebeach #novalja #pag #islandofpag #croatia #croatiafulloflife #freshislandfestival #amazing #hot #summer #night #party #clubbing #hiphop #travel #travellife #traveling #travellife #travelgram #holiday #vacation #crostagram #beach #beachlife #adriatic

A video posted by Zrce Beach (@zrcebeach) on

 

Publika je na kraju ipak zadovoljna. 'Jako nam je drago da se koncert ipak održao. Došli smo čak iz Amerike da ga čujemo i sada smo sretni', kazali su jedni od posjetitelja koncerta.

'Nakon one oluje i cijele panike sada uživamo. Chris Brown je najbolji', komentirali su obožavatelji.

Chris Brown navodno je i ranije najavio da će odustati u slučaju kiše i jakog vjetra. Orkanska bura nije popuštala pa je organizator najprije sve otkazao i zamolio publiku da odu sa Zrća zbog sigurnosnih razloga.

Nakon kratkog vremena stigla je i službena objava da sve seli u klub na Zrću.

Obožavatelji nakon prve vijesti o otkazivanju koncerta nisu skrivali razočarenje. 'Razočarani smo. Brutalno razočarani. Mogao je Chris izaći i reći da ne može nastupiti. Čega se boji? Vjetra?' komentirao je jedan posjetitelj nakon što je rečeno da se koncert neće održati.

Mnogi su vjerovali da glazbenik nije ni stigao u Hrvatsku. 'Nitko ga nije vidio. Nitko nije vidio brod ni avion. Tko zna, možda je ovo teorija zavjere', komentirali su posjetitelji. Naravno Chris ipak nije dio teorije zavjere.

 

[June 14, 2016]. Chris performing to "Loyal" at Club Aquarius in Croatia tonight. || Regrann by: @lorenedelstein (via twitter) -- @chrisbrownofficial #chrisbrown #freshisland2016 #freshislandfestival2016 #zrce #Croatia #freshislandfestival #freshisland #teambreezy #breezy #cbreezy # #checkyourself #hilarious #instadaily #like4like #love #followback #Teambreezy #chrisbrown #OHB #royalty #cbreezy #cb #breezy #laughter #happy #island #life #like4like #beautiful #people #BlackPyramid

Chris Brown, odmah nakon odgađanja koncerta na velikoj pozornici, obožavateljima se obratio na svojem Instagram profilu.

 

So sorry!!! Come to CLUB AQUARIUS new location

A video posted by 1 EST(1989) CINCO DE MAYO (@chrisbrownofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene