ništa od svirke

Rage Against The Machine otkazao koncert u Zagrebu i ostatak turneje, a poznat je i razlog

Rage Against The Machine Rage Against The Machine Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rage Against The Machine Galerija

Rage Against The Machine trebali su nastupiti u Zagrebu 17. rujna, no bend je sada otkazao nadolazeći europsku i britansku turneju.

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje "Public Service Announcement" pa time i zagrebački koncert planiran 17. rujna.

"Prema liječničkim uputama, (pjevač i frontmen benda) Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata", napisali su članovi grupe Brad, Tim, Tom i Zack na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rage Against The Machine (@rageagainstthemachine)

Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju.

"Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti", rekli su članovi grupe.

Zach de la Rocha ozlijedio je nogu već na drugom koncertu dugoočekivane povratničke turneje u Chicagu 11. srpnja, ali je ipak odradio američki dio turneje.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene