Ne propustite

Osvojite ulaznice za nastup DJ-ja Moguai i Niki Belucci u Revelinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kakav lipanj: Niki Belucci, Viktoria Metzker, Tujamo, Moguai u Culture Clubu Revelin!

Moguai stekao je status jednog od najinovativinijih i najtraženijih Dj-a i producenata svoje generacije. Tijekom svoje vrtloglavo uspješne karijere njegov nevjerojatan talent i rad u studiju, te očarajvajući DJ setovi donijeli su Moguai-u svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno! Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

Početkom 2010 godine postao je jedan od rijetkih DJ-a koji su ušli u Deadmau5- Mau5trap label.Već u travnju iste godine izdaje svoj prvi album „We Ar Lyve“koji je predstavljen singlovima Lyve" / "Imperial" i "Nyce" / "Blau. Najpoznatiji je po svom hitu iz 2002. "U Know Y“ i ranijem hitu "The Rock" koji je kao sample koristila rap grupa Audio Two.

Kakav lipanj: Niki Belucci, Viktoria Metzker, Tujamo, Moguai u Culture Clubu Revelin!

Moguai je poprilično tražen u posljednje vrijeme, posebno ako se imaju u vidu remiksi koje je radio za poznata imena kao što su Beyonce, Britney Spears, Underworld, RyeRye, Robyn, a tu treba još istaknuti i veliki uspjeh remixa sa Fatboy Slim – „Ya Mama“. Pored svega spomenutog u najavi je i novi album koji potpisuje Mau5trap label, a iza koga stoji dobro poznati Deadmau5. Ali to nije sve. Potpuno iznenađujuće, upravo je objavljen EP ‘Oxygen’, koji takođe potpisuje Mau5trap label. Ovaj EP nosi dva singla, originalnu naslovni track i remiks za koji je zadužen Jacob Plant.

28.6.2014 na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci, koja je uvjek rado viđena gošća u Dubrovniku.

Ovaj tjedan očekuju vas dvije nagradne igre: u petak nastup popularnog DJ- a Moguai, a subotu nastupa Niki Belucci kojoj će se pridružit zanosne Dreamgirls. Za svaku nagradnu igru organizatori dijele 2x2 ulaznice. Vaš zadatak je jednostavan: Na natjecaj@novatv.hr napišite zašto bi upravo vi trebali osvojiti ulaznice za ove koncerte zajedno sa svojim osobnim podacima! Sretno!

Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala.

Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu!

Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja na Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dreamgirls sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn /VIP 120 kn
Na dan koncerta 100 kn i VIP 150 kn.

Prije svakog nastupa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Svoje ulaznice možete potražiti na sliejdećim pretprodajnim mjestima:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene