Valentinovski izlazak

Osvojite ulaznice za koncert Željka Samardžića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od kada je prije nekoliko godina prvi put bio zapjevao pred publikom u Aurori, 'stari lav' Željko Samardžić ne propušta nijednu godinu što se tiče tamošnjeg nastup.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz 19. travnja Osvojite karte za nastup Slavonia banda u klubu Roko

Jedan od najspektakularnijih koncerata u Aurori bio je ljetni koncert Željka Samardžića i Jelene Rozge kada se u Aurori tražila ulaznica i mjesto više. Ništa to nije čudo jer je Željko provjereno ime na domaćoj ali i regionalnoj glazbenoj sceni. Valja podsjetiti obožavatelje na dirljivi koncert prije tri godine kada je Željko pjevao u svibnju na Aurorin dvadesti rođendan te priredio najljepšu moguću proslavu.

Aurora vas nagrađuje sa 2x2 ulaznicama za koncert! Potrebno je odgovroiti zašto biste upravo vi trebali otići na koncert 'starog lava'! Odgovore šaljite na natjecaj@novatv.hr

Ovog puta Željko dolazi nešto ranije, povod njegovom dolasku je obilježavanje dana zaljubljenih, Valentinova koje će Aurora proslaviti Samardžićevim koncertom u subotu 16. veljače. Nije ni čudo da se Aurora odlučila na ovakav potez jer svaka Željkova pjesma pjeva upravo o ljubavi. Samardžić će ovog puta počastiti Auroru s tim da će pjevati najnovije pjesme s novog albuma koji su rijetki mogli čuti a "Zaustavite januar" i "Kameleon" su jedne od njih.

'Pozivam se ljubavnike da dođu 16. veljače u disco klub Auroru na noć ljubavi, voli Vas Željko Samardžić', tim je  riječima Željko najavio veliki spektakl u subotu. Ne propustite i Vi odličan koncert, koncert ljubavi. Poljubite i zagrlite vašu ljubav uz najljepše ljubavne stihove starog lava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene