Požurite po svoje

Osvojite ulaznice za koncert Željka Bebeka u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Istaknuta koncertna turneja kruna je karijere Željka Bebeka kojom ova živuća pop-rock legenda slavi 40. uspješnih godina u samom vrhu glazbene scene naših prostora.

Solistički koncert u pratnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Tamburaškog sastava CTK Varaždin i benda

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Milijunska prevara Otkazan koncert i bijesni obožavatelji: Eventim otkrio što je s povratom novca od ulaznica za Enriquea

Istaknuta koncertna turneja kruna je karijere Željka Bebeka kojom ova živuća pop-rock legenda slavi 40. uspješnih godina u samom vrhu glazbene scene naših prostora.

Imamo i sretne dobitnike. Na koncert Željka Bebeka u KD 'Vatroslava Lisinskog' 2.11.2015 ići će Marija Aralica, Paulina Babić i Petra Kolarec.

Radi se o istinskom glazbenom spektaklu, u kojem se Željku Bebeku na bini pridužuje čak 60 glazbenika! Uz renomirani Dubrovački simfonijski orkestar, koncertni doživljaj upotpunjuje Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu iz Varaždina, s kojim je Bebek već briljirao na Tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a glazbenicima se pridružuje i Bebekov prateći rock bend.
Koncert „Željko Bebek - 40 godina karijere“ održat će se u Sava centru, 4.11.2015., čemu će prethoditi početak turneje 2.11.2015. u Zagrebu, u KD „Vatroslava Lisinskog“, a ovogodišnja turneja završit će 4.11.2015. u Sarajevu, u Skenderiji.

Daje ga besplatno: Samo dva klika dovoljna su za osvojiti ovaj automobil

Željko Bebek ovaj je glazbeni projekt pripremao nekoliko godina, udruživši se s producentom Tomislavom Kašljevićem koji potpisuje izvedbu cjelokupne turneje. Obojica su za publiku pažljivo odabrali repertoar kojim Bebek predstavlja presjek svoje karijere s hitovima Bijelog dugmeta, ali i svim hitovima iz svoje solističke karijere. Aranžmane za je raspisao renomirani gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo. Od kultnih pjesama Bijelog dugmeta „Selma“, „Ima neka tajna veza“, „Ružica si bila“, „Što bi dao da si na moj mjestu“, „Sanjao sam noćas da te nemam“ pa sve do Bebekovih hitova „Laku noć svirači“, „Gdje sam bio”, „Kaldrma”, „Tijana” i drugih, sve fanove Bijelog dugmeta i Željka Bebeka očekuje nezapamćen koncertni doživljaj, uz vrhunsku produkciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene