Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Club Revelin dijeli 2 puta po dvije ulaznice za koncert Jelene Rozge u Dubrovniku.


I ove godine u goste Dubrovčanima dolazi kraljica estrade Jelena Rozga, koju je publika po cijeloj regiji zahvaljujući zaraznim hitovima odmah pri početku solo karijere zavoljela.

Vezani članci Slika nije dostupna Claptone, Paul van Dyk i Toolroom u dubrovačkom Revelinu Slika nije dostupna ZVIJEZDA BARCELONE U REVELINU Rekorder stigao tiho i nenametljivo

FOTO Jelena Rozga 'raspametila' i Makedonce

Svoj nastup održat će 5.4.2014 u Culture Clubu Revelin i tako se pridružiti najvećim regionalnim zvijezdama koje je ove godine Culture Club Revelin organizirao za svoje sugrađane, a i regiju.

Revelin je podijelio 2x2 ulaznice za Rozgin koncert, a sretni dobitnici su: IVANA KLARIĆ i MARIN MARTINIĆ CEZAR.

Njezina pjesma "Bižuterija" postala je veliki hit nakon premijere na "Festivalu zabavne glazbe Split" 2010. Godine. Te iste godine nominirana je za nagradu "Porin" i to u kategoriji za Hit godine za pjesmu "Bižuterija". Jelena Rozga osvojila je "Porin" te snimila još jednu uspješnicu sa zaprešićkom reperskom skupinom "Connect" pod nazivom "Dalmatinka" koja je postala veliki ljetni hit. Godine 2011.

Nastupa na "Splitskom festivalu" sa skladbom "Razmažena" koja je po glasovima gledatelja osvojila prvo mjesto te Jeleni Rozgi osigurala još jedan Grand prix. Nastupa na "Splitskom festivalu" i 2012. godine sa skladbom "Solo igračica" koja je Jeleni Rozgi osigurala 2. nagradu publike te nagradu "Srebrni galeb" na istoimenom festivalu.

U isto vrijeme objavljuje pjesmu "Dobitna kombinacija" te prva u Hrvatskoj i susjednim zemljama snima spot u kojem je spojila svoje dvije uspješnice- Solo Igračica i Dobitna Kombinacija. U spotu ona sama glumi solo igračicu koja je odigrala dobitnu kombinaciju. Zatim izdaje pjesmu "Nirvana" koja u rekordnom roku postaje veliki hit. U ljeto 2013. objavljuje pjesmu "Obožavam", a krajem te iste godine i baladu "Cirkus".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook