Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekskluzivan video natječaj na facebook stranici Robbie Williamsa je pri kraju, te će trajati još samo do kraja ovoga tjedna.


Sljedeći tjedan Robbie Williams i njegov management će se odlučiti za 10 najboljih video uradaka, te će objaviti imena 10 sretnika koji će otputovati na koncert u Tallinn i upoznati sa glazbenikom.

Vezani članci Slika nije dostupna Paul McCartney i Robbie Williams u novom božićnom singlu! Slika nije dostupna Tko se tome nadao? Uhvatila ga za stražnjicu!

Kako bi sudjelovali u natječaju, potrebno je snimiti kratak video u kojem opisujete na koji način je Robbijeva muzika utjecala na vaš život. Za više detaljnih informacija o natječaju posjetite Robbijevu službenu Facebook stranicu.

'Potrudite se i upoznati ćemo se u Tallinnu', rekao je Robbie Williams kada je najavljivao ovaj uzbudljiv natječaj na Facebooku.

Deset sretnih dobitnika imati će priliku prisustvovati Robbijevom koncertu u Tallinnu, te će biti dio dokumentarnog filma koji će se snimati na koncertu u Estoniji. Osim na koncertu, dobitnici će uživati u Estoniji poput super zvijezda u specijalnom programu koji će za njih pripremiti tim stručnjaka iz showbiznisa.

'Robbie Williams Live ni Tallin', biti će snimljen u Tallin Song Festival Grounds, jedinstvenom i povjesnom open air - u pitoresknom glavnom gradu Estonije.

Na isti dan kada će se održati koncert, Estonija slavi svoj Dan neovisnosti što daje koncertu posebnu težinu. 'Nikada do sada nisam posjetio Estoniju, i jako sam uzbuđen što ćemo snimati moj briljantni show na dan kada Estonija slavi Dan neovisnosti' izjavio je Robbie Williams.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook