Požurite!

Upoznajte Robbieja Williamsa - natječaj traje do kraja tjedna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekskluzivan video natječaj na facebook stranici Robbie Williamsa je pri kraju, te će trajati još samo do kraja ovoga tjedna.

Sljedeći tjedan Robbie Williams i njegov management će se odlučiti za 10 najboljih video uradaka, te će objaviti imena 10 sretnika koji će otputovati na koncert u Tallinn i upoznati sa glazbenikom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zagarantirani hit Paul McCartney i Robbie Williams u novom božićnom singlu!

Kako bi sudjelovali u natječaju, potrebno je snimiti kratak video u kojem opisujete na koji način je Robbijeva muzika utjecala na vaš život. Za više detaljnih informacija o natječaju posjetite Robbijevu službenu Facebook stranicu.

'Potrudite se i upoznati ćemo se u Tallinnu', rekao je Robbie Williams kada je najavljivao ovaj uzbudljiv natječaj na Facebooku.

Deset sretnih dobitnika imati će priliku prisustvovati Robbijevom koncertu u Tallinnu, te će biti dio dokumentarnog filma koji će se snimati na koncertu u Estoniji. Osim na koncertu, dobitnici će uživati u Estoniji poput super zvijezda u specijalnom programu koji će za njih pripremiti tim stručnjaka iz showbiznisa.

'Robbie Williams Live ni Tallin', biti će snimljen u Tallin Song Festival Grounds, jedinstvenom i povjesnom open air - u pitoresknom glavnom gradu Estonije.

Na isti dan kada će se održati koncert, Estonija slavi svoj Dan neovisnosti što daje koncertu posebnu težinu. 'Nikada do sada nisam posjetio Estoniju, i jako sam uzbuđen što ćemo snimati moj briljantni show na dan kada Estonija slavi Dan neovisnosti' izjavio je Robbie Williams.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene